local-stats-pixel fb-conv-api

Lauris Reiniks un Alise Haijima satiekas romantiskā balādē «Savējais»2

6 0

Mūziķis Lauris Reiniks jauno gadu ir sācis, nododot Baltijas klausītāju un skatītāju vērtējumam jaunu dziesmu un videoklipu. Latviešu versijā tā ir ar nosaukumu “Savējais”. Šajā romantiskajā balādē Reiniks ir sadziedājies ar jauno dziedātāju un šova X-Faktors dalībnieci Alisi Haijimu.

“Pirmkārt, man ir liels prieks, ka esmu iepazinies un sadziedājies ar Alisi, kas ir jauna un talantīga dziedātāja, kā arī ļoti patīkams cilvēks. Cilvēki ar jauktām asinīm man vienmēr likušies īpaši interesanti un Alisē satiekas gan Japāna, gan Latvija. Kā šī projekta producents un scenārija autors, es vēlējos gan mums, gan visiem klausītājiem radīt kaut ko pozitīvu. skaistu un cerību pilnu šajā trakajā laikā. Darbs pie “Savējā” bija svētki mums visiem un es ceru, ka cilvēki arī šo sajūtu noķers caur mūsu dziesmu un videoklipu gan Latvijā, gan Lietuvā, gan Igaunijā“, stāsta Lauris Reiniks.

“Tas ir labākais, kas līdz šim noticis manā mūzikas karjerā. Kad saņēmu ziņu no Laura par šo ideju, no prieka sāku gandrīz raudāt. Dziesma ir ļoti skaista, Lauris man noticēja un tas man nozīmē daudz. Esmu ļoti pateicīga par šo iespēju un ceru, ka man izdosies sasniegt to, kas neizdevās manam japāņu tētim, kas bija talantīgs mūziķis ar lielo sapni par mūziku. Viņš gan to nepaspēja piepildīt, jo devās aizsaulē. Tagad mans uzdevums ir piepildīt ne tikai savu, bet arī tēta sapni, jo tieši viņš man iemācīja mīlēt mūziku”, ar sajūtām dalās Alise Haijima.

Šonedēļ kaimiņvalstīs iznāk arī šī dueta igauņu un lietuviešu versijas. Lietuvā Reinika partnere dziesmā “Savi” ir dziedātāja Liepa, bet Igaunijā dziesmā “Sinuga” Laurim pievienojas Luisa Värk.

6 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

0 0 atbildēt

Lauri, saņemies! Viņa tevi neapēdīs! Ved uz dzimtsarakstu nodaļu!

0 0 atbildēt