local-stats-pixel

Komisārs Reksis 1.daļa5

Sveiki!

Tā kā manam pirmajam rakstam bija tīri laba atsaucība,tad jau man tagad ir ''āķis'' lūpā un nolēmu uzrakstīt rakstu par veco,labo Reksi un viņa saimniekiem,un pārejiem.Vai atceramies brašo vācu aitu suni?Vai atceramies kā priecājāmies,kad viņš noķēra kārtējo noziedzinieku.Vai atceramies kā bēdājamies,kad Reksi gāja plāni?Ja nē,tad laiks mazliet atsvaidzināt atmiņu.Varbūt uzzināsi kaut ko jaunu!

P.S.Tagad Rekša 9.sezonu varat noskatīties LNT,katru sestdienas vakaru plkst.19:00,bet ja jums ir velme vienkārši paskatīties sērijas,tad šeit tās varat noskatīties..tikai ar somu subtitriem.

Atvainojos,ja vārdi ir nepareizi iztulkoti.Neesmu mācījusies vācu valodu,tāpēc var būt dažas nepilnības.

Rakstam būs 4 daļas,lai būtu vienkāršāk visu pārskatīt.Lai jums jauks vakars!

Sezonas ar Tobiasu Moretti.(1994-1998)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
74 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Viens no bērnības seriāliem emotion

5 0 atbildēt

Mans mīļākais bērnības seriāls emotion šīs seriāls patīka tieši ar šiem vāroņiem emotion tālāk jau nebija tik interesanti, diemžēl emotion

4 0 atbildēt

Kādreiz likās tik kruts detektīvseriāls, bet tad es pieaugu un sapratu, kādas muļķības tur dažkārt rāda. Piemēram, lietiskos pierādījumus apskata bez cimdiem rokās. emotion Bet visādi citādi ļoti interesants un sirsnīgs seriāls. Man vislabāk patika sērijas ar Moreti, bet starp favorītēm ir arī viena sērija ar Burkhardu, jo tur noziedzniece ir sieviete, kura apsēsta ar Austrijas ķeizarieni Elizabeti (Sisī) un visādi viņu kopē.

0 0 atbildēt

ļoti labs seriāls. visi rekša saimnieki bija labi, līdz itālijai. tur seriāls bija garām.

0 0 atbildēt