local-stats-pixel fb-conv-api

Kisha Grandy pārsteidz ar Oskara cienīgu dziesmu - ''You Did It''0

Pērnā gada 4.augustā, ar savu debijas skaņdarbu pasauli satrieca talantīgā ārzemju dziedātāja Kisha Grandy. Viņa izlaida dziesmu ar nosaukumu ''You Did It''. Singls ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Kisha Grandy var dēvēt par multi mākslinieci. Viņa ir ne vien dziedātāja, bet arī aktrise, radio personība un pat pati sava uzņēmuma vadītāja. Kisha gan nav pašmāju mūziķe - viņa nāk no sapņu zemes Amerikas. Viņa mūzikai tieši arī ir izteikts amerikāņu piesitiens. Katrs, kas dzirdēs viņas mūziku - sapratīs. Dziesma ir motivējoša, ļoti komerciāla un aizraujoša.

Var teikt, ka šis ir vienīgais mūziķes skaņdarbs līdz šim. Šī gada 9.martā gan iznāca šai pašai dziesmai remiksa versija, bet to joprojām var uzskatīt kā par to pašu dziesmu. Nav, pagaidām, zināms, kad mūziķe priecēs ar jauniem oriģinālskaņdarbiem, bet tas noteikti varētu būt jau pavisam drīz.

Viņas radītā mūzika ir ļoti interesanta. Viņai ir spēcīgi vokāli, lieliska ritma izjūta un spēja ļoti labi rakstīt dziesmas. Viņas daiļrade sastāv no mūzikas, kas varētu skanēt filmās un multfilmās. Piemēram, dziesma ''You Did It'' atgādina mūziku, kas skan multfilmas ''Shark Tale'' izskaņā.

Kisha Grandy ir tiešām ļoti talantīga dziedātāja un katram pašam būtu par to jāpārliecinās. Zemāk dodam arī tādu iespēju - noklausies viņa dziesmu ''You Did It''. Talantīga dziedātāja ar fenomenālu balsi un spēju pārsteigt. Viņai noteikti ir spoža nākotne un tas ir vien laika jautājums līdz viņa ieņems lielo mūzikas topu virsotnes.

Piedāvājam noklausīties mūziķes dziesmu ''You Did It''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķes sociālo tīklu profiliem. Tas aizņems vien pārdesmit sekundes, ir par brīvu un tas būs mūziķei neizsakāmi liels atbalsts. Atsauces vietā atrodas links, kas Tevi aizvedīs uz viņas Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko!

Oficiālais audio Kisha Grandy dziesmai ''You Did It''.

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000