local-stats-pixel fb-conv-api

Kanādiešu mūziķis izlaiž dziesmu ''Banger City'' un pārsteidz publiku4

2020.gada 20.jūnijā, ar savu mini albumu klajā nāca reperis Young Saint Nick. Viņa virtuālais mūzikas disks satur vien četras dziesmas un ir traktējams kā EP. Tā nosaukums ir ''Ten Toes'' un tas ir pieejams visās mūzikas platformās.

Reperis Young Saint Nick ir vien 26 gadus vecs un nāk no Ontario, kas ir pilsēta Kanādā. Viņš rada hip-hopa tipa mūziku. Mūziķa rezumē jau sastāv no vairākām dziesmām, kas uzrāda labu statistiku. Piemēram, viņa dziesma ''Memories'' ir klausīta vairāk nekā 31 000 reižu iekš Spotify, bet ''Hold Me Tight'' vairāk nekā 65 000 reižu.

Iekš Spotify viņam ir vairāk nekā 18 000 lojālie - ik mēneša klausītāji, kas ir diezgan iespaidīgs skaitlis. Un ir skaidrs kāpēc - klausoties viņa mūziku, katrs var dzirdēt viņa talantu un to, cik ļoti mūzika viņam ir svarīga.

Šķiet, ka viņš ar mūziku varētu pilnīgi nodrošināt iztiku. Viņam ir spoža nākotne un cerams, ka viņš to spēs izmantot. Topa virsotnes viņu jau gaida un to pierāda viņa mūzika.

Šī gada izskaņā - 12.novembrī, viņam iznāks albums ar nosaukumu ''Changes''. Tas nu jau ir pieejams iepriekš saglabāšanā un iepriekš pirkšanā iekš Spotify un iTunes. Tas nozīmē, ka uzreiz albumam iznākot - saglabātājs saņems ziņu par iespēju to noklausīties.

Piedāvājam noklausīties mūziķa dziesmu ''Banger City'', kas ir viena no albuma dziesmām. Vairāk par jaunā un talantīgā mūziķa gaitām var uzzināt sekojot viņam sociālajos tīklos - īpaši Instagram.

11 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👍

2 1 atbildēt

👍

1 1 atbildēt

Tev katrā rakstā kāds kko pārsteidz,neesi bik apsities mudak?

0 1 atbildēt