local-stats-pixel fb-conv-api

Īsfilma - Kad pazuda internets.9

282 1

Hello mani dator/internet/telefon un visādu citādu ierīču/tehnoloģiju atkarīgie. Cik bieži gan jūs aizdomājaties, kas notiktu, ja jūs pēkšņi tiktu atvienoti no pasaules (interneta)?

Iepazīstinu Jūs visus ar manu mazo filmiņu un gribu Jums arī nedaudz pastāstīt par to un tās tapšanas procesu. Tātad par pašu filmiņu- stāsts ir par kādu iedomāti ideālu pāriti, nu jūs jau zināt-> tauriņi, varavīksnes un fonā skanoša banāla mūzika. Viss ir ideāli izņemot faktu, ka meitenei ir zināmas problēmas... viņa nespēj izlaist telefonu no rokām. Viss ko viņa dara ir perfekti atspoguļots viņas facebookā, intagramā un visur citur. Puisi tas kaitina, bet viņš piever acis uz šo nebūtisko meitenes mīnusu. Bet kādu dienu meitenes dzīve apstājas -> internets ir pazudis.... emotion Kas notiks tālāk? Vai kāds nomirs? Vai Trampu ievēlēs arī filmas versijā?

Un nedaudz par tapšanu- izdomāju, ka jāfilmē, bija doma, tapa scenārijs, apzvanīju draugus un filmējām. Kopā bijām 7 zaļknābji tikuši pie salīdzinoši labas tehnikas. Lai būtu vēl "vieglāk" organizēt filmēšanu un vissu notiekošo parakstījos uz galvenās (no divām) lomām tēlošanu. Pāris piektdienas un nedaudz editēšanas, un mans pirmais gara darbs bija tapis.

Esmu jauns spocēns, bet jau esmu sajutusi jūsu mīlestības pilno atmosfēru, tapēc nu nododu sevi un savu dvēseli Jūsu žēlastības pilnajās rokās!! emotion

Ceru, ka kādam arī patiksies!!

282 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

 emotion 

7 0 atbildēt

Lai mūžība internetam!

6 0 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Ok filmiņa. Vienīgais, kur varēju piesieties - epizodē ar apkārt ejošo kameru tā manuprāt tricelējās drusku par daudz, bet tas droši vien ir attiecīga ekvipa esamības/neesamības utml. jautājums.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt