local-stats-pixel fb-conv-api

Indonēziešu bundzenieks ar paštaisītām bungām kļūst populārs internetā2

15 0

Kāds indonēziešu bundzenieks, kuru sauc Dedens Nojs izveidoja savos mājas apstākļos bungu komplektu, un dalījās ar savām prasmēm, spēlējot dažnedažādus kaverus( tas ir, populāras dažādu izpildītāju dziesmas) uz sava "handmade" bungu komplekta.

Es pats, noskatoties vienu no viņa video biju nedaudz šokā no tā, cik gaumīgi viņš šo bungu komplektu izveidoja. Neapšaubāmi, lielākā daļa jaunu, mācošos bundzenieku kādreiz, bērnībā ir mēģinājuši patstāvīgi izveidot to. Nu tad šis kļūs par paraugu jebkuram tādam pašam, jaunam bundzeniekam.

Dedens, savukārt, kļuva slavens kāreiz pateicoties savam video YouTube, kurā viņš spēlēja kaveri grupai "Dream Theater", dziesmu "Metropolis pt.1- The Miracle and the Sleeper", kurš pa sešiem mēnešiem savāca gandrīz miljons skatījumu. Tādā veidā, video pamanīja arī slavens bundzenieks Maiks Portnojs( ex- Dream Theater dalībnieks), kurš taisās uzdāvināt Dedenam jaunu "Tama(-s)" un "Sabian(-a)" bungu komplektu. Portnojs stāsta instagramā:" Pēdējās nedēļās es saņēmu simtiem, varbūt pat tūkstošiem, dažādas īsziņas, tagus, DM, utt... no dažādiem cilvēkiem par Dedena Noja video, kur viņš izpilda arī manis sarakstītās dziesmas uz sava paštaisītā komplekta. Viņam pattiešām piemīt liels talants, tāpēc es neļaušu tam tik vienkārši pazust, un uzdāvināšu Dedenam jaunu bungu komplektu. Paldies firmām "Tama" un "Sabian", par atbalstu. Mēs informēsim jūs tuvākajā laikā."

Dedens noreaģēja uz šo, un, liekas, ir ļoti laimīgs, ka viņa paša bungu elks viņu tā atbalstīja!

15 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt