local-stats-pixel fb-conv-api

Filmu nepatiesības.152

2318 41

Domāju mēs visi zinām, ka ne vienmēr pa televīziju rāda patiesību. Holivudai tik ļoti patīk ignorēt realitāti, visticamāk dēļ tā, ka tā ir tik nolādēti garlaicīga. Šeit vari redzēt pāris gadījumus, pēc kuriem filmās cilvēkam nekas traks nenotiktu taču dzīvē - visticamāk beigtos letāli.

2318 41 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

Nafig tu esi reds :D iedotu medaļu redaktors iesaka :D

4 2 atbildēt

Pilnīgi piekrītu Postaler...:)

++

2 0 atbildēt

Tajā video švarcs takš  sakumā izslīdēja cauri gariem zāles stiebriem, kas noteikti nobremzēja viņa krišanas ātrumu līdz 10m/h lai varētu viegli iekrist tajā peļķītē.! Nepieminēšu, ka krītot no tāda augstuma cilvēks varētu sasniegt ap vai līdz 100km/h, ja ne vairāk.!

2 0 atbildēt

6.Labprāt paskatītos bet tikko paēdu,tnx ka pabrīdināji  ;D 

Ūn tew ir vēlviens ideāls raksts! emotion

2 0 atbildēt

Nezinu vai piefiksēji, BET asa sižeta filmas pašas nekad NEPRETENDĒ uz "mēs esam filma, kur viss ir kā īstenībā" Tās ir mākslas filmas, kuras ir domatas izklaidei, nevis mācīšanai.

Tās ir, lai mes varētu novērot fantastiku, kas nenotiek mūsu pelēkajās dzīvēs !!!

Ja Kommando būtu zem virsraksta rakstīts ''this is 100% reality and on 100% faktz"  Tad to filmu Varētu aiztikt !!

2 0 atbildēt

Vēl man patīk, ka čaļiem šausmu filmās iedur vēderā vai iešauj, bet šis turpina iet un kauties pretī. No sāpēm pat pakustēties nevarētu.

2 0 atbildēt

wow, super raksts,mazais! :)****

2 0 atbildēt

vai jūs tiešām domājat, ka šo visu spētu izdomāt 13 gadīgs zēns? - i don't think so

2 0 atbildēt

 tavs ķermenis kļūtu par cilvēku - pudiņu. bij kkāda filma, kur bij ļaunais varonis pudiņpiere, aizmirsu tik kā sauc! :D uxreiz to čali atsauca atmiņā, mēs viņam iedevām vel citu iesauku - krāterģīmis, tik dēļ tā, ka visu viņa feisu bij izrotājušas dziļas krāteru vagas (no pumpām) emotion

2 0 atbildēt

Nezinu vai tev vajadzēja apcelt Džonu Rembo. Atbrauks vēl ciemos pie tevis un ne jau lai tēju padzertu.

2 0 atbildēt

Filmas paliek filmas

2 0 atbildēt

bowel contusion <<-- bāc, paskatījos, ēdot brokastis! emotion

3 1 atbildēt

tas commando ir vnk pizģets kick ass

2 0 atbildēt

3. Pavadītu visu atlikušo mūžu kapos.    :D Un vēl tev iešauj plecā divas reizes un tu lido no sprādziena. Rezultāta tu pat netiec uz slimnīcu.

2 0 atbildēt

tās ir filmas ... FILMAS.

2 0 atbildēt

filmas nav jāuztver TIK nopietni.

1 0 atbildēt

Vai kāds tās filmas skatītos ja viņas būtu reālas, piemēram Brūss Wilis lec no lidmašinas Die hard 4 un viss filma beidzas,jo varonis ir miris, Tāpēc tos sauc par filmu varoņiem viņi ir varoņi un izdara to ko liela daļa mirstīgo nespēj!

1 0 atbildēt

Patiešām labs raksts :)

1 0 atbildēt

1) Pr tiem sprādzieniem. Taisnība jau ir ka tur ir milzīgi spēki iesaistīti, bet ir tūkstošiem gadījumi reālajā dzīvē, kad cilvēki izdzīvo pēc tam kad ir ar sprādziena vilni aizmesti pat lidz 30m tālu no savas sākotnējās atrašanās vietas. Un ne tikai ir vienā gabalā, bet turpina strādāk/karot.Protams kad iziet adrenalīns tad tik saprot, kas ir savainots. Citreiz atklājās ka apšaudes beigās secina ka nav kāds pirkst vai ir lauzta kāda riba.

2)Roku vai kāju nozāģējot/nospridzinot nāve 1min. laikā iestājas reti. Tad ir ļoti neveiksmīgs gadījums.Ja nekrīt panikā var ļoti elementāri pats sevi izglābt uzliekot žņaugu. Un tad būs laiks, optimālā gadījumā līdz 2h ( amīšu armijā māca līdz 6 h) tikt līdz tuvākajai medicīniskajai palīdzībai. Lielākā daļa cilvēku jau mirst no šoka nevis no tā ka noasiņotu. Ventspils rajonā bija gadījums ka vecis nozāģē sev plaukstu un pats iesēžas autiņā un nobrauc 30km līdz slimnīcai.

3) ja gribi vairāk uzzināt ko vairāk skaties Laiks Vīriem tur pāris raidījumos bija intervija ar karavīru kas zaudēja kāju, kad uzrāva gaisā viņu Humvee

1 0 atbildēt

Atlikušo mūžu kapā!emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »