local-stats-pixel fb-conv-api

EBM Darkwave 134

6 0

ļoti daudziem noteikti liekas, ka industrija tads dranķis vien ir, nekam nederīga un nebaudāma salīdzinot ar DnB, Trap vai Dub...

nu daudziem tā varētu būt, tikai ne man, bez industrial nespēju dzīvot jau daudzus gadus un ja nebūtu industrial ļoti iespejams vienkārši neko neklausītos, jo metals +/- apnika, HH nepatiik un pops briesmigi kaitina, bet pārējā elektronika liekas vienkārša un pēc uzbūves pārlieku prasta, pat ritms viens un tas pats, kas atkartojas te un tur un neko jaunu tur atrast nav iespejams, bet nezkāpēc to pašu veco miksu parmuļā vienu, otru, trešo reizi pieliekot varbūt vineu niansi, neko vairak, pilnigi neuztaisot neko jaunu, bet ja tam ir diži labi zināms remiksetajs sabiedribas cieņu iegūst un veisiem viņa patīk, saldi pretīgi, nodriskāti mūzikas gabali, kas neatstaj uz tevi nekādu iespaidu, pat dejot pie viņiem īsti nevar, tikai izliekoties ka tu dejo ritmā, kas reali ir ieodmāts ritms tu vari kautkā iejusties, bet vai ritms rodas no mūzikas vai akartējo ritmā, jo pie visas mūzikas dejo vienādi neatkarīgi turr ir vai nav vajadzīgais ritms.

šeit būs mūzika kas atšķiras no pārejās, tumša, ajutra, ritmiska un pilnigi noteikti virzīs smadzenes uz fantazijas lidojumu.















6 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Klau, vai tu vispār zini, kas kas ir industriālā mūzika? Izskatās, ka nē. Tevis ieliktie video ir kaut kāds EBM un dark electro, nevis industrija.

2 0 atbildēt

Nejauc vārdus ''industrija'' ar ''industriāls'', savadāk pēc tava otrā teikuma sanāk, ka tu nevari dzīvot bez mūzikas industrijas, kur valda nekas cits, kā tikai r&b, pop, hiphop, ut.t :D

2 0 atbildēt