local-stats-pixel fb-conv-api

Dziedātāja Alouette Batteau izlaiž mini albumu ''Turn Me Honest''2

Pērnā gada 31.oktobrī, ar savu otro mini-albumu jeb EP pārsteidza ārzemju dziedātāja Alouette Batteau. Ar dažiem skaņdarbiem pildītais mini-albums saucās ''Turn Me Honest'' un tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Šis ir otrais mūziķes nopietnais projekts jeb EP. Pirmo viņa izlaida pērnā gada 1.jūnijā un to sauc ''Extra Vacation Days''. Tas bija viņas debijas mini-albums. Viņas diskogrāfijā kopā ir desmit skaņdarbi - ''My Mother'', ''Half-Assed Poetry'', ''Common Core'', ''Pepto Bismol'', ''Icarus'', ''Curse'', ''Grapefruit Sky'', ''Isolationist'', ''Romeo'' un ''School Street''.

Jaunā mūziķe nāk no Amerikas Savienotajām Valstīm un nav nekāds noslēpums, ka viņas daiļrade ir lieliska. Tā apburs katru mūzikas mīli un vienkārši cilvēku, kas klausas viņas mūziku. Tas ir vārdos neaprakstāms talants!

Mūziķe ir ļoti kreatīva un poētiska. Viņa savā mūzikā ieliek pieredzēto, savas emocijas. Viņai tīk radīt balādes un lēnīgu melodrāmu. Viņas harizma un aizrautība ar mūziku ir vienkārši fenomenāla. Reti kad var manīt tādus māksliniekus, kas ir tik ļoti dziļi mūzikā un tajā, ko viņi rada.

Katram pašam ir jādzird jaunās un talantīgās mūziķes daiļrade. Tas noteikti ir vien laika jautājums līdz redzēsim talantīgo dziedātāju uz lielajām skatuvēm. Viņai noteikti izdosies iekarot arī lielās mūzikas topu virsotnes un viņas vārdu mēs noteikti vēl dzirdēsim ne reizi vien!

Piedāvājam noskatīties oficiālo mūzikas videoklipu Alouette Batteau dziesmai ar nosaukumu ''Icarus''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķes sociālo tīklu profiliem. Tas Tev aizņems vien neilgu brītiņu, taču dos neizsakāmi lielu atbalstu un stimulu jaunajai mūziķei turpināt radīt kvalitatīvu mūziku. Atsauces vietā pievienots links, kas Tev aizvedīs uz Alouette Batteau Intagram profilu. Dodies un pieseko!

Oficiālais mūzikas videoklips Alouette Batteau dziesmai ''Icarus''. Dod iespēju jaunajai mūziķei un droši noklausies viņas radīto šedevru!

9 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt