local-stats-pixel fb-conv-api

Brāļi no Dobeles sākuši dedzināt10

138 6

Trešdien, 21. februārī, pašmāju jaunie mūziķi jeb divu dobelnieku apvienība “OverSounds” laida klajā jaunu dziesmu “Uguns deg”, mūzikas klipā iekļaujot īstas uguns elementus.

“Uguns deg” ir motivējoša dziesma. Ikvienam cilvēkam ir kāds hobijs, ko viņš pa tiešām mīl darīt, un mums tā ir mūzika. Bez mūzikas mēs nespētu iedomāties savu dzīvi un mūsos patiesi deg uguns radīt vēl jaunas dziesmas. Dziesmas melodija atnāca pati, improvizējot ģitārspēli, taču vārdi tika sacerēti tikai pēc tam. Videoklipā atspoguļotā uguns ir kā simbols šim gribasspēkam un vēlmei doties uz priekšu,” atklāj jaunie mūziķi.

Jāatzīst, ka “Uguns deg” nav jauno mūziķu pirmā viņu pašu sacerētā dziesma. Puiši ir veiksmīgi realizējuši vēl trīs lipīgus singlus: “Pacel debesīs”, “Ziema ir klāt” un “Nezinu un negribu zināt”.

Dziesmas videoklipu veidojis Kaspars Kambars, kurš ir jau iepriekš sadarbojies ar abiem mūziķiem. Klips ir filmēts gan videostudijā, gan arī ierakstu studijā “Skay Sound studio”.

Dziesmu ierakstījis un producējis ir Jānis Noriņš jeb N-Jay productions.

Oversounds ir jauna pašmāju mūzikas grupa, kas dibināta tikai pērn – 2017. gada 6.septembrī. Tās sastāvā ir divi brāļi dobelnieki – Roberts Žukovskis un Kristaps Reinfelds. Jau kopš bērnības abus ir saistījusi mūzika un ģitārspēle. Sākumā tika muzicēts socialajā tīklā Instgram, kurā ikvienam sekotājam tika dota iespēja iepazīt puišu talantu, klausoties dažādus akustiskos koveros pasaulē populārām dziesmām.

Visas dziesmas ir iespējams noklausīties un novērtēt populārākajos mūzikas straumēšanas servisos:

138 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Labi skan 🎶
4 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt
Zel ka ugunsgreks neiet,... butu jauns intro gabals Nespeju es tadu klausities ....
2 0 atbildēt

Šādas dziesmas pie Fakta var braukt rakstīt, vai vismaz māsterēt. Nesapratu, kāpēc pilnīgi visi vokāli nodublēti, bet ceļš iesākts ir superīgi. Video līmenī!

1 0 atbildēt
Mūzika izcila , puiši pietrūkst spēcīgāka jauda...🤔
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Cepums par video, dziesma gan pajēla
0 0 atbildēt
Vienkārši bauda klausīties !
0 0 atbildēt

dziesma par ugunsgrēku?!  emotion 

0 0 atbildēt