local-stats-pixel fb-conv-api

B.A.D Takovr no Gruzijas izlaiž emocionālu dziesmu ''Before I Wake''4

2020.gada 17.decembrī, ar ļoti emocionālu dziesmu klajā nāca reperis no Gruzijas - B.A.D Takovr. Viņš izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Before I Wake'', kurā pieminēja tādus mūziķus kā Juice WRLD un XXXTentacion. Tas bija daļējs veltījums šiem mūziķiem. Dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Tā ir jādzird tāpat kā visi pārējie viņa skaņdarbi!

Dziesma ir melodiska un ļoti interesanta. Dziesmā var dzirdēt jaunā mūziķa talantu un potenciālu. Viņa dziesmas ir tiešām ļoti aizraujošas un tās katram ir jādzird pašam. Dziesma ir vien trīs minūtes gara, tāpēc daudz laika tā nepaņems no Tavas dzīves. Noklausies! Dziesma atrodas zem šī raksta - pašā apakšā.

Mūziķa diskogrāfijā, pagaidām, ir vien divas dziesmas - šī un ''Real G''. Taču tas nekas, jo mūziķis strādā ar savu debijas albumu, kurš varētu iznākt jau drīzumā. Liels projekts ar lieliem mērķiem - turēsim īkšķus par to, lai jaunajam censonim viss izdodas, jo viņa dziesmas ir tiešām lieliskas!

Jācer, ka mākslinieks spēs savas kārtis izspēlēt pareizi. Viņam tiešām ir ļoti spoža nākotne un, ja viņš spēs visu izdarīt pareizi - lielas lietas viņu sagaida. Lielās skatuves, slava un mūzikas virsotnes jau viņu gaida! Viņš rada lielisku mūziku, kurai Tev jādod iespēja!

Piedāvājam noklausīties mūziķa B.A.D Takovr dziesmu ''Before I Wake''. Aicinām arī piesekot jaunā mākslinieka sociālo tīklu profiliem, lai tādā veidā viņu atbalstītu. Arī pats varēsi tā vieglāk izsekot mūziķa gaitām un jauno dziesmu relīzēm no viņa puses. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas aizvedīs tieši uz B.A.D Takovr Instagram profilu. Ērti un viegli - dodies piesekot viņa profilam!

Repera B.A.D Takovr singls ''Before I Wake''.

33 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Vai pats raksta autors raud pie šīs dziesmas?

4 0 atbildēt

Nu jús dzeniet.....brrr cmon 👎

2 0 atbildēt