local-stats-pixel fb-conv-api

Artūrs M un Ģirts L rada drūmu, šī brīža situācijai atbilstošu dziesmu1

Maijam sākoties latviešu hiphopa izpildītājs Artūrs M kopā ar savu ilggadējo kolēģi - dziedātāju Ģirtu L nākuši klajā ar jaunu kopdarbu "Ar skumju skatu logā". Dziesma ataino abu mūziķu pelēko ikdienu, cīņu ar dzīves grūtībām un šī brīža pārdzīvojumus.

"Nereti ir situācijas, kad Tev šķiet, ka Tu esi pilnīgi viens un Tevi neviens nesaprot.", stāsta Artūrs M. "Ir grūti izteikt vārdos savas jūtas un emocijas, tāpēc šajā dziesmā ir pateikts viss, ko man, iespējams, ir nācies noklusēt vai neizklāstīt sev tuvajiem.", atklāj mūziķis.

"Nav noslēpums, ka nevienam no mums dzīve nav rožu dārzs. Ikvienam ir grūtības, citam lielas, citam - mazas. Ir savi kāpumi un kritumi, kuriem jātiek cauri.", skaidro Ģirts L. Abi mūziķi pārliecināti, ka dziesma uzrunās viņu klausītājus, jo jau ilgāku laiku nav tikusi publicēta nopietna, emocionāla dziesma ar dramatisku noskaņu.

Dziesmas ieraksts tapis DFE ierakstu studijā pie rokgrupas "Double Faced Eals" dibinātāja un producenta Mārtiņa Gailīša jeb Markas. Dziesma jau no šī brīža ir noklausāma Artūra M "YouTube" kanālā.

13 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv