local-stats-pixel fb-conv-api

Apburošā mūziķe Kellie-Anne izlaiž mūzikas video dziesmai ''My Own Solution''0

Pērnais gads aktīvs bijis Kanādiešu mūziķei Kellie-Anne. Izlaisti vairāki skaņdarbi un gada izskaņā arī dziesma ''My Own Solution''. Skaņdarbs ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Dziesma ''My Own Solution'' tika oficiāli izlaista pērnā gada 13.novembrī. Pēc tam, gada izskaņā, viņa izlaida vēl dziesmu ar nosaukumu ''My Friends'' (18.decembrī) un šogad, pagaidām, jaunu dziesmu vēl nav bijis. Pavisam drīz, klausītājus noteikti gaida jau jauni skaņdarbi.

Jaunā mūziķe jau ir ar diezgan lielu bagāžu - viņu varētu pat saukt par profesionāli. 2016.gadā, viņa dalībniece šovā ''Voice Kids Canada''. Mūziķei ir arī aktīvs līgums ar ''MP2 Records''. Mūziķas daiļrade ir lieliska un ap viņas dziesmām un mūzikas video darbojas tikai un vienīgi profesionāļi!

Viņa mīl radīt mūziku, lai ar to motivētu cilvēkus un vairotu pozitīvo enerģiju pasaulē. Viņu ļoti iedvesmo pasaule, kurā dzīvo un cilvēki, kas ir viņai apkārt. Viņai tīk sadarboties ar jauniem mūziķiem un radīt jaunu mūziku. Mūzika viņas dzīvē ieņem svarīgu vietu.

Mūziķe ir vien 17 gadus veca un nāk no tālās Kanādas. Viņa ir ne vien ļoti talantīga dziedātāja, bet arī savu dziesmu vārdu autore. Viņai ir ļoti spēcīgi vokāli un lieliska balss, kā arī perfekta ritma izjūta. Mūziķei ir talants un spoža nākotne. Jātur īkšķi un jācer, ka viņa spēs savas kārtis izspēlēt pareizi un sasniegs slavas virsotnes.

Piedāvājam noklausīties jaunās mākslinieces Kellie-Anne dziesmu ''My Own Solution''. Aicinām arī piesekot jaunietei sociālajos tīklos - tā varēsi ātrāk un ērtāk uzzināt par viņas jaunāko mūziku un gaitām personīgajā dzīvē. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti uz kuras uzspiežot nonāksi mūziķes Instagram profilā. Droši dodies un pieseko jaunajai mūziķei.

Oficiālais mūzikas videoklips mūziķes Kellie-Anne radītajai dziesmai ''My Own Solution''.

9 6 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000