local-stats-pixel fb-conv-api

Alphabeat.3

37 4

Šī grupa nav diezgan populāra un pazīstama, un tieši tapēc es izveidoju rakstu par viņiem, jo klausoties VH1 mani paķēra viņu dziesma "10000 Nights of Thunder", kas kā lielākā daļa skandināvu dziesmu ir diezgan lipīga. Beigās arī šīs pašas dziesmas video.

Alphabeat ir Dāņu popgrupa no Silkeborgas, dziedātāji - Stine Brāmsena un Anders SG, parakstījuši līgumu ar Polydor Records. Viņu singls "Fascination" bija populārs hīts Dānija 2007 gada vasarā, kā arī diezgan ievērojams Britu salās. Nākamā dziesma "10.000 Nights of Thunder" (vai vienkārši "10,000 Nights" UK) saņēma atzinību un tāda paša nosaukuma debijas albums sasniedza otro vietu Dānijas topos, un 10'o vietu Lielbritānijas topos. Tas tika pārdots vairāk kā 100'000 eksemplāros.

Grupa sastāv no 6cilvēkiem: Anders SG, Stīne Brāmsena, Anders B., Rasmus Nāgels, Anders Reinholdts un Troels Hansens. Viņu mūzika vairāk sastāv no 80's retro stila melodiskā popa iedvesmojoties no Britu grupām "Deacon Blue" and "Prefab Sprout", grupa no sākuma tika nosaukta "Sodastar" bet tad nosaukums tika mainīts lai izvairītos no konflikta ar tāda paša nosaukuma vācu grupu.

Alphabeat saņēma vairākus pozitīvas atsauksmes publikācijās no "NME", "The Observer", "Digital Spy" and "Popjustice".


Alphabeat sāka savu UK debiju Monto Water Rats 2007.gada maijā. Viņiem piedāvāja iespēju spēlēt kā iesildītājgrupai priekš Spice Girls, viņu tūrei "Return of the Spice Girls tour", bet viņi atteicās, sakot, ka tas būtu pārāk dīvaini, negaidot spēlēt 23'000 skatītāju priekšā, kam nav pazīstama grupas mūzika.


Viņi veica mini-UK tūri, lai prezentētu jaunāko albumu "The Spell" 2009.gada rudenī un 2010 aprīlī "The Beat Is..." tūres ietvaros.



37 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://wikipedia.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

viņiem gadījumā nav tā dziesma - Hole in my heart? ļoti forša dziesma! :)

1 0 atbildēt

1. iespaids: 1 slampa un 5 džeki :D

0 0 atbildēt