local-stats-pixel fb-conv-api

«After»: Noskaties 2019. gada gaidītākās filmas pirmo reklāmas rullīti!10

57 5

Viens no “AFTER” sērijas centrālajiem tēliem ir Tesa. Laba meitene, kuru mājās gaida jauks, uzticams puisis. Viņai ir mērķis, stingrs raksturs un māte, kura meitu notur uz pareizā ceļa.

Nupat iekārtojusies universitātes kopmītnēs, Tesa iepazīstas ar Hārdinu. Puiša brūnie, nekārtīgie mati, britu akcents un tetovējumi viņu ļoti atšķir no visiem cilvēkiem, kurus Tesa jebkad ir pazinusi.

Starp citu, vari paspēt vēl izlasīt 4 (!!!) grāmatas līdz aprīlim, kad filma parādīsies kino teātros!

57 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Gaidītākā?  emotion Pirmo reiz par tādu dzirdu. Izskatās pēc banālas tīņu filmas, 50 shades of grey atgremojums, kas mums sen jau garlaiko. 👎

11 1 atbildēt

2019. gada gaidītākā filma ?? nu nopietni ?? kas tā par chrņu. Lai nu ko bet shito mēslu neviens negaida.

VISI gaida troņu spēles jibio rio, to momentu kad snows vālēs savu māsīcu !!!

10 1 atbildēt

nu nezinu gan Lego Movie 2 sito sit pusu xD

5 1 atbildēt
Vairāk jau par to, ka rakstniece, bez jebkādiem faniem utt, rakstīja stāstu wattpad. Kur ieguva milzu popularitāti un šodien no tā stāsta būs filma. Manliekas, ka labs sasniegums. Un es esmu izlasijusi, un stāsts nav tik pliekans kā fifty shades. Un nav nekādu sado mazo, nekādu līgumu nekā. Grāmatas izlasīju tai pašā wattpad, pirms 3. Gadiem, kad nemaz latviski nebija pārtulkots.
2 0 atbildēt
Vispār ir 5 grāmatas
1 0 atbildēt

Man tie jaunie aktieri neuzrunā ... tagad man ir saprotams , kas agrāk nebija saprotams ... kā var skatīties 50-60 gadu filmas. Tagad es to saprotu, jo kādreiz paskatos 90gadu filmas, ko jau esmu reizes n redzējis 

p.s. + nepienākas no manis 

0 0 atbildēt

mhm...emotion tā neko šķiet emotion

0 0 atbildēt
Vau tas čalīts ir tik slikts, ka man bail pat palika
0 0 atbildēt

Visas filmas ir labas un grāmatas ir aizraujošas. Neesmu lasījusi fifty shades, bet man patīk after, jo tas liekas daudz dramatiskā.

0 0 atbildēt
Atgādina šo grāmatu - https://m.tvnet.lv/section/4269/5538789 Bet laikam šīs ir kaut kas cits, jo stāsts liekas dikti pašvaks.
0 1 atbildēt