local-stats-pixel fb-conv-api

A Walk to Remember6

Stāsts par diviem Ziemeļkarolīnas jauniešiem, Landonu Kārteru (Shane West), kurš ir skolas populārākais puisis un Džeimiju Salivanu (Mandy Moore), kura ir pilsētas mācītāja meita. Lai arī kopš bērnudārza laikiem viņi mācās kopā un domā, ka viens otru pazīst, tomēr tajā pašā reizē izrādās, ka ievērojuši tikai otra ārējās izpausmes. Kad Landons nokļūst nepatikšanās, viņam uzliek sodus. Un viens no tiem ir piedalīšanās skolas dramatiskā kluba uzvedumā, kurā piedalās arī Džeimija. Pa uzveduma gatavošanas laiku Landons iepazīst Džeimiju labāk - iepazīst viņas dzīvesveidu un saprot, ka esot ar viņu kopā, viņš kļūst savādāks, nekā bijis agrāk. Un Landons ir arī sapratis to, ka neviens cilvēks nav ne uz pusi tik labs kā Džeimija. Tomēr Džeimijai ir uzdevumu saraksts, kas viņas dzīves laikā viņai ir jāizpilda un šiem uzdevumiem ir savs iemesls, par kuru Landonam nav ne mazākās nojausmas.
Filma ir ļoti emocionāla. Tā ir piesātināta ar emocionāliem notikumiem. Ļoti labi attēlota cilvēku nesavtība, arī savā ziņā uzupurēšanās. Kā arī maldi un kļūdīšanās par to, ko slēpj cilvēka āriene.

Reklāma








32 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Ir jau laba,tikai nu,beigas skarbas.

7 0 atbildēt

Es ieteiktu izlasīt Nikolasa Spārksa grāmatu "Pastaiga atmiņās", tulkota lat.val. 2000.g., izdevējs Kontinens. Filma ir veidota pēc grāmatas motīviem. Grāmatā ir mazliet savādākas beigas.

3 0 atbildēt

neslikta filma, bet vajag īstajā brīdī skatīties, lai viņa "parautu". Ir arī labākas šāda žanra filmas, mans vērtējums filmai 7/10. + par centību

0 0 atbildēt

tik veca filma...

0 0 atbildēt

Ai man šitās filmas par tiem mīlniekiem liekas pinīga šņaga emotion

0 1 atbildēt