local-stats-pixel fb-conv-api

7 labākās filmas, kas būs redzamas jau šajā pavasarī11

67 0

Šis gads ir īpaši ražens filmu pasaulē!

After. Pēc mūsu tikšanās

Tesa pavada pirmo dienu prestižā universitātē. Jaunas sejas, vide, grāmatas, kopmītne, universitātes gaiteņi nupat lielisku mācību gada sākumu, patstāvību un ambiciozu mērķi.Taču dzīve ir pilna dažkārt neparedzamu pavērsienu. Pirmā tikšanās ar istabas biedreni Stefu ierauj Tesu studentu dzīves virpulī ar garām naktīm un Hārdinu. Kopā būšana izvēršas par traku piedzīvojumu, taču šķietami skaistajā stāstā apslēpts drūms noslēpums. Kad tas nāks gaismā, Tesas dzīve vairs nebūs tāda kā agrāk.

Operācija «Kolibri»

Brālēni Vinsents un Antons dzīvo paaugstinātas intensitātes treidinga pasaulē, kur katra nokavēta sekunde var maksāt miljardus. Viņi ķeras klāt pie ilgi plānota projekta realizācijas - šķiet, ka viss ir pārdomāts līdz sīkumiem un iespēju gūt panākumus nekas vairs nevar aptumšot. Taču negaidīti ceļā nostājās viņu bijušais boss - ļaunais ģēnijs Eva Toresa, kura ir kļuvusi par viņu briesmīgāko ienaidnieku. Līdz ar to, likmes kļūst vēl augstākas un zaudētāju gaida pilnīgs krahs.

 

Vieglprātīgie vecāki

Ģimenes pāris Frenks un Nensija visiem spēkiem cenšas noslēpt no draugiem un meitas savu finanšu krahu. Lai realizētu savu plānu, lietā tiek likti visi iespējamie līdzekļi. Un katra veiksme ceļā uz iecerēto - tas ir labs iemesls, lai to kārtīgi nosvinētu.

Kapteine Mārvela

Pēc nonākšanas kontaktā ar citplanētiešu rasi, gaisa spēku pilote Kerola Denversa iegūst neparastas spējas un kļūst neievainojama. Tagad Kapteinei Mārvelai nāksies aprast ar to, ka kļuvusi par vienu no Zemes varenākajām supervaronēm, viņa kļūs arī par galveno ieroci Galaktiskajā karā starp divām citplanētiešu rasēm.

Krīds II

Paver jaunu lappusi stāstā par leģendāro boksa čempionu Rokiju Balboa un viņa protežē Adonisu Krīdu.

Mēs

Ģimene dodas uz pludmales namiņu, lai bezrūpīgi pavadītu brīvdienas kopā ar saviem draugiem, taču, kad iestājas nakts, viņu mierīgajai atpūtai tiek pielikts punkts, jo ierodas negaidīti ciemiņi, un viņi nav ieradušies aizņemties sāli... Kas viņi ir? Ko viņi grib? Atbilde būs šokējoša.

Avengers: Endgame

 

Kuru no šīm filmām tu vēlies redzēt uz lielā ekrāna?

67 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

 Filmu ''after'' gaidu jau vairāk kā piecus gadus, kopš iznāca pirmā grāmatas ''after'' grāmata. un sekoju visam līdzi jau kopš tika baumots par filmas filmēšanu un aktieru meklēšanu. Iesaku no sākuma izlasīt grāmatu emotion 

8 0 atbildēt
Kapteine feminazi
3 0 atbildēt
Krīds gan būs jānoskatās. emotion
2 0 atbildēt
Avengers un Creed
2 0 atbildēt

Kā var teikt labākās filmas, ja viņas vēl nav pat redzētas emotion 

Avengers vispār tak diezgan neskatāms sūds, diezvai šī daļa būs labāka.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
GALVENĀ VARONE NEBIJA KAPTEINE MARVELA, TAS BIJA VIŅAS DRAUDZENES VĀRDS
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt