local-stats-pixel fb-conv-api

#7 Dziesmas,kas mainīja mūzikas pasauli17

#7 Dziesmas,kas mainīja mūzikas pasauli

Sveiki spoki!

Septītā daļa ir klāt! Pārējās sešas daļas atrodamas manā profilā :

http://www.spoki.lv/profils/intzzz











283 4 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

vismaz kādreiz dziesmas taisīja nevis lai pelnītu, bet lai izteiktu savu viedokli.

46 0 atbildēt

Man vienigajam liekas aizdomigi, ka zurnala The Rolling Stones vertejuma par pasaule visu laiku labako atzita dziesma ar nosaukumu ''Like a rolling stone'', bet otraja vieta ierindota grupas The Rolling stones dziesma? emotion Varbut man jasak komponet dziesmas un japienem segvards Rolling stone, varbut mani atzis par visu laiku izcilako komponistu emotion

16 0 atbildēt

Gribēju redzēt te arī Kurtu Kobeinu, bet visus ievērojumus mūziķus tā pat laikam nevar nosaukt :) Interesants raksts ++

16 2 atbildēt
Nu ja sis jau klasiskas vertibas ka Bethovens un Bahs
4 0 atbildēt

Mūsdienās lielākā daļa dziesmu ir ar stulbām lirikām un bez īpašas jēgas, un daudziem jauniešiem ir zudusi tāda ,kā labas mūzikas gaume, un viņi nesaprot kā var klausīties Pink Floyd u.c, protam tādu BermuduDivstūri var paklausīties dzerstiņos un tusiņos, bet nu tā nav tā labākā mūzika ikdienas dzīvei. Mana tēva laiku gabalos ir vismaz jēga. ;) ļoti labs raksts.

3 0 atbildēt

Эдуард Хиль. "Я очень рад, ведь я, наконец, возвращаюсь домой"  emotion

2 0 atbildēt

Vis interesantākais par 1man liekas ir, tas ka visas dziesmas garuma ir tikai viens ģitāras rifs, nekādu solo nekādu licku.

0 0 atbildēt

2Pac dziesma ir '98 gada? Tur ir kļūda, vai to dziesmu patiešām izlaida stipri vēlāk pēc viņa nāves?

0 0 atbildēt

Laikam tā arī nekad nespēšu noklausīties kaut vienu Boba Dilana dziesmu, manām ausīs pārāk kaitinoši, neskatoties uz lirikām. Redz, ka arī kādreiz ASV iedzīvotāji spēja domāt vairāk par burgeriem, ja uzskatīja un joprojām uzskata Dilanu par mūzikas ikonu. Neatceros vai bija citās daļās, taču pieminēšanas vērts ir Johnny Cash (neuzdrīkstēšos tulkot) Jim Morrison cik atceros jau bija gan iekļauts. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Jūs jau zb visi ar savu tupaku. Nēģerus visi sit, neviens neciena, vinji dzīvo badā, bet baltie tikmēr pārtiek no pārticības, neviens necieš badu, nevienam netrūkst naudas un neviens nedzīvo uz ielas. Čikstuļu bars !!!!

0 1 atbildēt