local-stats-pixel fb-conv-api

tīņu problēmas.3

44 4

man likās smieklīgas. :D

 

Kā pareizi skūpstīties?

-  ..tad kad abi skuupstaas un dara to ar meeleem,vai abiem vienlaiciigi jaabazh meles viena otra mutee vai atsevishki? 

 

Ko man darīt?

-  chau ko man dariit ja es draudzejos ar divam meitene ar vinu meteni sindiju man draudziiba ir forša, bet ar otru netik laba!!kuru man labaak izveleties iistu draudziibu!:(man jau liekas kad ar sindiju!:*

 

Un vēlreiz - Ko darīt?

-  ko dariit ja tu draudzenei prasi un vina atbild nez ?

 

Kur meklēt zēnu?

Sveiki! Man ir 12gadi un es velos sakt attiecibas ar kadu zenu kur tadu meklet?   Kā iepatikties zēniem?

Čā :)) Man te jautājums itkā vairāk puishiem.. :D Man ir 13 gadi un man patīk divi puishi no mūsu klases J. un R.  bet es ļoti labi zina ka R. ir foršāks un superīgāks.. [sportisks,jautrs] visām klases meitenēm patīk R. ..

   Bet man patīk arī J.  vinjsh ar manīm biezhi nāk mājās u.tt sūta buchas uz dr.lv ... :D Bet pēc kāda'laika vnk saka ka tas esot bijis JOX..  J. patīk meitene E.  :@ Klases stilīgā..

Kāpēc?

- kapec wienmer zeni skatas uz citam ??

Kā ir jāskūpstās?

- MAN IR 13.GADI UN ESTO NEMĀKU... :(

Problēmas ar simpātijām.

Sveiki...man ir tāda maza problēmiņa...man ļoti patīk kāds zēns, nu visas tuvākās draudzenes saka ka es jau esmu viņā iemīlējusies...Bet, mēs iepazināmies pirms gada oktobrī, un tā sanāca ka Z-svētkos biju ballē kurā bija arī viņš...Viņš pie manīm piegāja un mēs satusējām..(ar viņu bija mans pirmais skūpsts) Pēc dažām dienām uzrakstīju viņam sms, bet viņš lika saprast ka nopietnas attiecības nevēlas...

Nu ko es par viņu domāju, centos aizmirst- nēkā, uz ielas viņš ar mani pat nesveicinājās...tā sanāca ka ballēs tikāmies un šad tad viņš centās satusēt...nu uz Līgo es ar viņu itkā sēdējām kopā, bet nekā nebij, vnk. parunājām...26 augustā mēs satusējām, bet atkal izrādās ka nopietnas attiecības viņš nevēlas...

Es vairs nevaru to izturēt...no augusta jau pagājuši 4mēneši un joprojām ceru viņu satikt...tagad situācija ir uzlabojusies viņš vismaz ar mani sveicinās, bet...man ir ļoti sāpīgi to visu pārdzīvot...es dzīvoju dienu no dienas domās par viņu un tas jau šausmīgi nomoka...

Vnk. kad viņš lien es domāju viņu pasūtīt, bet nevaru jo tik ilgi esmu gribējusi viņu kaut vai redzēt, un domāju ka viss ir nopietni...jo tas ko viņš saka ir mīļi un tik sirsnīgi...viņš saka ka jūtas labi kaut vai tikai mani apskaujot, bet pēc tam sorry...iesakat kko jo tas viss bojā manu dzīvi....

 

 

 

 

 


                         

 

 

 

 

 

44 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.rigarulle.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Starp citu... sheit ir ievietots 12 gadigas meitenes problema, bet tinji skaitaas no 13. :D

3 0 atbildēt

1. Sāc pavisam lēni!

Partnerim liksies rupji, ja uzbruksi viņa mutei ar lielu spēku. Vai arī tūliņ atvērsi muti līdz galam vaļā un tādējādi pievērsīsi viņa uzmanību nevis savām lūpām, bet gan mandelēm. Skūpsts sākas pavisam lēni un ar lielu iejūtību.

2. Neskūpsties ļumīgi!

Ja lūpas ir cietas kā betons, skūpstīties nav nekāda prieka, bet tāpat notiek arī, ja lūpas ir kā bez spēka un ne uz ko nereaģē. Tad sprēgājošā sajūta ir pagalam! Mutei jābūt elastīgai un pretimnākošai. Un pirmšķirīgs skūpsts ar mēli vienmēr būs nedaudz mitrs (ja pa vidam neiemanās norīt siekalas, sākas siekalošanās).

3. Aizver acis!

Lai gan pāri, kas jau ilgāku laiku ir kopā, uzskata par satraucošu skūpstoties raudzīties viens otram dziļi acīs, pirmajos randiņos tā darīt nav ieteicams. Partnerim liksies, ka viņu novēro, viņš uzskatīs tevi par bezkaislīgu, un arī tu ieraudzīsi dažas viņa pūtītes tuvumā.

4. Neļauj mēlei trakot!

Skūpsti ar mēli nav nekāda sacensība, lai noteiktu, kurš kuram var dziļāk iebāzt mēli rīklē. Pat ļoti karsti un intensīvi skūpsti tiek veikti drīzāk ar lūpām, nevis mēli.

5. Skūpsties tikai tad, ja vēlies!

Skūpstīties tikai tādēļ vien, lai skūpstītos, vai arī tāpēc, ka visi tavi draugi/draudzenes skūpstās, bet tu atturies, nav interesanti un var būt pat pretīgi. Skūpstam kaisli dod nevis tehniskie paņēmieni, bet gan vēlēšanās. Salds skūpsts ar aizvērtu muti, bet ar kādu, kurā esi līdz ausīm samīlējies, būs daudz seksīgāks nekā liela burzīšanās ar kādu, kurš tev ir vienaldzīgs.

6. Atslābinies!

Skūpsts nozīmē baudu, ko tu sabojāsi ar jautājumu par to, vai tu dari pareizi vai nepareizi. Vienkārši skūpsties! Ja tu jūties labi, viss ir kārtībā.

7. Garšo labi!

Skūpstu ienaidnieki ir: smakojoša mute, tabakas garša un netīri zobi. Tātad — pirms randiņa iztīri zobus, turklāt ieteicams kabatās turēt košļājamās gumijas bez cukura un piparmētru konfektes.

 

Bu4oties vajag šitaa! :D:D:D (rofl)

0 0 atbildēt

atbildot uz Puishels komentāru " 1. Sāc pavisam lēni! Partnerim liksies rupj... " 2 beigas... :d pēkšņi wnk paņem un iespļauj otram[partnerim] mutē :D vai wnk atraujas, nospļaujas un atkal grasās turpināt :D :D :D

 

btw-tīņu problēmas ir tikai tādēļ kad visur propogandē īpaši amerikā, kad jau attiecības ir labi, jāsāk kad vien var, jo ātrāk jo labāk ķip utt. Un uzreiz lasa tos Sīrupus majonēzē un pokkornu sūd0$, tad rodas problēmas, ķip ķadēļ[meitenēm] van puišu, ir 12gadi bet skūpstīties nemāk utt.  

0 0 atbildēt