local-stats-pixel

anekdotes 25

42 7

izbaudiet rakstu,sis smaidins-emotionnozime atstarpi starp anektodememotion Iet divi izsalkuši studenti. 5.stāva balkonā ierauga striķī karājamies žāvētu desu. Viens paliek sardzē, otrs rāpjas pa balkoniem desai pakaļ. Pienāk policists:

— Ko tad stāvam?
— Nu ,lūk (parāda uz otru), — uz Jauno gadu dāvanas izkaram!
— Tagad taču jūlijs!
— Patiesi? Eu, Jāni! Ņem desu nost un lien atpakaļ! Idiot, es taču teicu tev, ka Jaunais gads ir ziemā!emotion Ieraksti sūdzību grāmatā nelielā spāņu kūrorta hotelī. Amerikāņi: "Briesmīgs hotelis! Te lifti ir vienmēr piesmēķēti!"

Krievi: "Dīvains hotelis. Nezin kādēļ liftos nevar braukt smokingos. Tā arī visur uzrakstīts: "No smoking!" Labi vēl, ka smēķēt drīkst!"emotion Izejot no mājas, sieva saka vīram: "Mīļais, vienpadsmitos pa radio no Kijevas pārraidīs Kijevas tortes recepti, tāpēc neaizmirsti ieslēgt radio un recepti pierakstīt!"Vīrs paēda brokastis, izdzēra divas glāzes pa 150 g un sagatavojās rakstīt, bet pielaida kļūdu – noregulēja radio starp Maskavu un Kijevu. Šajā laikā no Maskavas raidīja rīta vingrošanu, bet no Kijevas - tortes recepti. Vīrs tikko paspēja pierakstīt:"Pacelt abas kājas uz augšu, iebērt miltus starp tām un labi saberzt. Ieliet glāzi piena, nolikt kājas plecu platumā un noliekties uz priekšu, nomazgāt olas, to atkārtot piecas līdz sešas reizes, pēc tam nogulties uz grīdas un sist olas līdz tam brīdim, kamēr parādās putas. To darot elpošanai jābūt mierīgai. Pēc palēcieniem uz vietas, pārbaudīt, vai uz olām nav pielipušas čaumalas, tad dziļi ieelpot, visu samaisīt, notīrīt ar mitru dvieli, tad pārģērbties un likt galdā!"emotion

Kādu dienu Pēterītis jautā tētim:

"Kas ir politika?"
Tētis brīdi padomājis, atbild:
"Mēģināšu izskaidrot tev līdzībās. Es pelnu naudu ģimenei, tāpēc sauksim mani par Kapitālismu. Māmiņa pārvalda naudu, tāpēc sauksim viņu par Valdību. Mēs abi rūpējamies par tevi, tāpēc tu būsi tauta. Auklīti mēs varam uzskatīt par Strādnieku klasi. Bet tavu mazo brālīti nosauksim par nākotni. Tagad ej un rūpīgi pārdomā to visu, rīt pastāstīsi ko saprati."

Pēterītis, iegrimis pārdomās, aizgāja uz savu istabu. Tajā pašā naktī viņš pamodās no tā ka viņa mazais brālītis skaļā balsī raudāja, jo bija piekakājis autiņbiksītes līdz pašām padusēm. Pēterītis aizskrien uz vecāku guļamistabu, bet mamma ir tik cieši aizmigusi, ka viņu neizdodas pamodināt. Pēterītis aizskrien uz auklītes istabu - durvis ir aizslēgtas. Pēterītis palūr caur atslēgas caurumu un ierauga savu tēti gultā ar auklīti. Tajā brīdī Pēterītis atmet ar roku un dodas gulēt.

Nākamajā rītā, pie kopīgā brokastu galda, Pēterītis saka tētim:
"Tēti, man liekas ka es sapratu kas ir politika."
"Lieliski! Pastāsti man, lūdzu, ko tu saprati."
"Tas ir pavisam vienkārši. Kamēr Kapitālisms pārguļ ar Strādnieku klasi, Valdība snauž, tauta tiek ignorēta un nākotne ir sūdos līdz padusēm.

Paldies par skatisanosemotion

42 7 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

oldschool jokiemotion

1 0 atbildēt

ir labs it seviski ar receptiemotion

0 0 atbildēt

2. vislabakaa

0 0 atbildēt

Visas anekdotes VECAS! emotion

1 3 atbildēt