local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts par skudru7

235 0

Katru rītu Skudra priecīgi devās uz darbu un ar patiku strādāja visu dienu. Skudra bija čakla un laimīga darot savu darbu. Direktors Lauva bija pārsteigts redzot, ka Skudra dara savu darbu bez jebkādas uzraudzības. Viņš domāja, ka ja jau Skudra tik čakli strādā bez uzraudzības, tad, ieviešot uzraudzību, Skudra sāks strādāt vēl efektīvāk. Domāts darīts un Lauva noalgoja Prusaku, kuram bija pieredze uzraudzībā un kas bija slavens ar savām detalizētajām atskaitēm.

Prusaka pirmais lēmums bija radīt sistēmu darbam maiņās. Prusakam vajadzēja sekretāri, kas palīdzētu viņam sastādīt atskaites... ...un tāpēc nolīga Zirnekli, kas rūpējās par arhīvu un uzraudzīja telefonsakarus.

Lauva bija sajūsmā par Prusaka atskaitēm un palūdza viņam izveidot ražošanas attīstības shēmas un diagrammas, kā arī veikt analīzi, ko varētu izmantot direktoru sanāksmēs. Tā nācās Prusakam nopirkt datoru. ...un nolīgt Mušu, kas bija atbildīga par IT nodaļu.

Skudra, kas agrāk bija laimīgs un produktīvs darbinieks, ienīda jauno darbu, jo viņai nācās apmeklēt dažādas sanāksmes un veikt dažādus skaidrojošos darbus, aizpildot dažādas anketas.

Lauva veica stratēģisku lēmumu. Bija pēdējais laiks nolīgt menedžeri Skudras nodaļai. Menedžera vieta tika Sienāzim kura pirmais lēmums bija iegādāties savam kabinetam stilīgu paklāju un ergonomisku krēslu. Sienāzim tāpat vajadzēja datoru un savu asistentu, kas sagatavotu darba un budžeta optimizācijas plānu.

Nodaļa, kurā strādāja skudra, tagad bija kļuvusi par skumju vietu, kur visi bija ļoti nervozi.

Sienāzis pārliecināja Lauvu, ka ir nepieciešams veikt aptauju par apmierinātību ar darba vidi. Lauva ievēroja, ka Skudras nodaļas izdevumi bija pieauguši un produktivitāte samazinājusies. ...un nolīga Pūci, atzītu konsultantu, lai veiktu auditu un izteiktu priekšlikumus.

Pūce veica lielu darbu triju mēnešu garumā un ieguva milzīgu atskaiti, kur bija rakstīts, ka Skudras nodaļā ir pārāk daudz darbinieku.

Kā tu domā, ko pirmo atlaida Lauva? Skudru, jo viņai bija zema motivācija un negatīva attieksme.

235 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Taa tas arii notiek...  emotion 

11 0 atbildēt

Patika!  emotion    Dzīva realitāte, kā uz bildes valsts iestādes. Kursi, mācības, auditi, papīri, vērtēšanas, darba grafika izpildes ailes u.t.t. ...viss jābūt štokos, ka pat nemēģini strādāt. emotion 

11 0 atbildēt

Skarbā realitāte.

8 0 atbildēt

Trāpīgi+

6 0 atbildēt
Labs stāsts!+++
1 0 atbildēt
Cik precizi trapits. ☺️
0 0 atbildēt

Nav īsti pabeigts

0 0 atbildēt