local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdevēju tipi26

560 2

Daži no iespējamajiem pārdevēju tipiem emotion

nav domāts ļauni. Pārdevēju darbs nav viegls, bet ir cilvēki, kuriem sejā rakstīts, ka viņi tur negrib būt, bet neko mainīt arī netaisās. Šis viss ir tikai no manas pieredzes, cilvēki ir daudz un dažādi.

Ieskaties te (kāpēc pārdevējas var palikt tādas)- http://spoki.tvnet.lv/joki/Pirceju-tipi/731798

560 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Nepamanīju tikai vienu pārdevēju tipu (bija kas līdzīgs) - tie ir pārdevējis, kas sēž tā sauktajās ''ne mirstīgajiem paredzētajās bodītēs'' - ko līdz ienāc, uz tavu pusi tiek raidīts pētošais skatiens, kas uzreiz nosaka tavu sociālo līmeni - ja šis līmenis neatbilst viņu cenu līmenim, tu tiec pavadīts ar skatienu ''ko bomzi te dari'' vai ''šas kaut ko nospers''. teikšu atklāti, lai arī cik ļoti kādreiz ko vajadzētu un tas var gadīties vienīgais veikals, kur ko tādu nopirkt (šinī momentā nauda lomu nespēlē) - es vienkārši aizeju no turienes. 

plusā, pēc pāris uzdotiem jautājumiem šī tipa pārdevējiem, tev tiek atbildēts tādā tonī un intonācijā - ''ko tu prasi, tāpat neko nepirksi''. vot tādi kadri tracina. 

bet runājot par pārdevējām - savā ziņā visu cieņu, ne kurš katrs to spētu izturēt un vēl par tādu naudu, kāda viņām tiek maksātas. emotion

0 0 atbildēt

Kur ta bez tiem. emotion

0 0 atbildēt