local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdevēju tipi26

560 2

Daži no iespējamajiem pārdevēju tipiem emotion

nav domāts ļauni. Pārdevēju darbs nav viegls, bet ir cilvēki, kuriem sejā rakstīts, ka viņi tur negrib būt, bet neko mainīt arī netaisās. Šis viss ir tikai no manas pieredzes, cilvēki ir daudz un dažādi.

Ieskaties te (kāpēc pārdevējas var palikt tādas)- http://spoki.tvnet.lv/joki/Pirceju-tipi/731798

560 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Esmu pastrādājis kasē un neuzskatu, ka man būtu jāatskaitās par to, ka man redz gribās ēst vai kad man uz wc vajag. Tā ir mana privāta darīšana. Un nekādi veikalu priekšnieki man nediktēs, kad es gribu pačurāt un kad nē. MAN VAJAG UN VISS.

9 3 atbildēt

Apsargu tipi? emotion

4 0 atbildēt

Ir vel pardeveji - ja pa latishki nepanimaju emotion

3 0 atbildēt

Nešķiet pārāk familiāri? emotion

3 0 atbildēt

Jap, man arī tas bija. Bet es neko neatskaitījos un neteicu. Rakstīja man aktus par pārkāpumiem darba vietā. Noriebās, ka mani centās kontrolēt pat uz dabiskajām vajadzībām un sāku tik tiešām kavēt darbu, par 2 un 3 stundām. Tā pāris nedēļas un vienā dienā vispār uz darbu neaizgāju. "saslimu" un dienā kad man atkal bija jāstrādā aizgāju atlūgumu uzrakstīt. emotion

3 0 atbildēt

6. ta iskatas taka homers simpsons emotion

2 0 atbildēt

Ir arī pārdevēji - lūriķi, iet pakaļ un ar riebīgu skatienu seko katrai kustībai, un šmaucekļi - kas allaž noskaitīs pāris centus sev par labu.emotion

2 0 atbildēt

Rīgas Centrāltirgū ir labākie pārdevēji.Tev vienmēr visas drēbes piestāvēs un nekas nebūs par mazu vai par lieluemotion

2 0 atbildēt

Tavi minētie pārdevēji ir ļoti reti sastopami vai tādi ir tikai pie tevīm. emotion Tu aizmirsi pārdevēju tipu kuri ir VISUR. Pārdevēji kuri iepērkas tavā vietā emotion VISU laiku viņi piedāvā to un tō tew garšos tas un tas varbūt to un to tas ir tāds un tāds un tev domās ir tāds ,, kapēc tu šeit strādā? '' emotion

2 0 atbildēt

 

zinu, ka vadība to liek darīt, jo neizskatās, ka kāds tur labprātīgi to darītu... Un varu teikt, ka sūdīga vadība, ja reiz viņi domā, ka šādi ieprogrammēti pārdevēji nesīs viņiem kādu papildus peļņu.

1 0 atbildēt
emotion esmu - ko tu te atbilkies emotion
1 0 atbildēt
5. un 6. Laizone? Es izlasīju sākumā "Laizāne" un domāju, ka runa būs par pārdevējām ar tādu uzvārdu emotion
1 0 atbildēt

Vēl ir kaitinošā pārdevēja Robots (parasti tādi ir sastopami Drogās) - kad ieej veikalā, izmocītā balsī ar dzelzs sejas izteiksmi viņa Tev pateiks "Labdien",  pateiks tādā pašā veidā atkal "Labdien", kad pieiesi pie kases, tad monotoni piedāvās iegādāties kaut kādu sūdu, kas atrodas pie kases, monotoni nosauks summu, cik esi iedevis par pirkumu, kad pirkums ir izdarīts, tādā pašā monotonā balsī pateiks "Paldies", pirms tam vēl piedāvājot maisiņu. Nāc jebjkurā laikā, jebkādā stāvoklī un ar jebkādiem pirkuma nodomiem, Tu piedzīvosi vienu un to pašu.

1 0 atbildēt

Te visi runa, ka pardevejas tadas un sitadas. Lielaka dala pat nenojaus cik stundas vinam ir japavada sezot pie kases bez ediena vai labiericibam, cik kretiniski cilveki nak ieprikties un cik pretigus komentarus izsaka, tapec dazkart ir tikai piedodams, ja pardeveja nereage ta ka pircejs veletos. Katram jau tapat nevar izdabat. 

1 0 atbildēt
Un kaa ar pirceejiem? Uztaisi rakstu par pirceejiem no paardeveeju skatiijuma...
1 0 atbildēt
Tās bildes...;D
1 0 atbildēt

Cilvēki

1 0 atbildēt

Vēl jau ir tips "Visu gribu zināt" - pārdevēji, kuri pļāpā ar visiem pēc kārtas. Pircējiem, kolēģiem, stundu stāv pie kases un runā. emotion Mūsu pilsētā tādu pilns. Laikam nebija tekstā, vai es palaidu garām?

1 0 atbildēt

Īsti nesaprotu jēgu pieminēt manu vārdu komentārā, ja to jebkurš var izlasīt pie informācijas par mani, bet, ja jau Tevi tas tik ļoti uztrauc, tad uz priekšu.

0 0 atbildēt

Nepamanīju tikai vienu pārdevēju tipu (bija kas līdzīgs) - tie ir pārdevējis, kas sēž tā sauktajās ''ne mirstīgajiem paredzētajās bodītēs'' - ko līdz ienāc, uz tavu pusi tiek raidīts pētošais skatiens, kas uzreiz nosaka tavu sociālo līmeni - ja šis līmenis neatbilst viņu cenu līmenim, tu tiec pavadīts ar skatienu ''ko bomzi te dari'' vai ''šas kaut ko nospers''. teikšu atklāti, lai arī cik ļoti kādreiz ko vajadzētu un tas var gadīties vienīgais veikals, kur ko tādu nopirkt (šinī momentā nauda lomu nespēlē) - es vienkārši aizeju no turienes. 

plusā, pēc pāris uzdotiem jautājumiem šī tipa pārdevējiem, tev tiek atbildēts tādā tonī un intonācijā - ''ko tu prasi, tāpat neko nepirksi''. vot tādi kadri tracina. 

bet runājot par pārdevējām - savā ziņā visu cieņu, ne kurš katrs to spētu izturēt un vēl par tādu naudu, kāda viņām tiek maksātas. emotion

0 0 atbildēt