local-stats-pixel fb-conv-api

Muļķības turpinās30

1055 8

Pačukstēšu noslēpumu - mūs pamatīgi muļķo, reklamējot visas tās zobu birstes ar robiņiem un izcilnīšiem. Netici? Vai tu esi grīdas birsti ar robainiem sariem redzējis? Pareizi, jo nekādu nopietnu drazu ar tādu birsti saslaucīt nevar. Interesanti, kāpēc nav izgudrots zobu putekļsūcejs? Es tikko izgudroju, hohoo! Varēs šamos tirgot labticīgiem cilvēkiem, kirbī sūcēju vietā.

Tu esi pircies TV šopā? Zvani jau tūlīt un dabūsi komplektā burvju lupatiņu! Kādreiz bija tāds plaukstošs bizness – cilveki tirgoja visādus draņķus, par kuriem jau reklāmā teica - šis ir tāds super duper verķis, un galvenais – vari viegli to pabāzt zem gultas! Patiesībā, ļoti jauki no tirgotāju puses, rūpējas par klientu. :)

Aha, atcerējies, kāda draza tev pašam zem gultas? Jā. Tur tev ir vis – kaut - kas. Pāris bumbiņas, sainis ar veciem papīriem, kuri tev nekad nenoderēs, zeķe un konfekšu papīriņš. Tas tur būs, pat, ja tu neēd saldumus. Atkal var pieminēt Mistiku. :) Starp citu – es zinu ka tev uz televizora aizmugures paneļa ir pamatīga putekļu kārta. Visa māja var spīdēt un laistīties, bet tē-vē kaste tiek apdalīta. Tas tāpēc, ka mūsu senčiem televizoru nebija, mums nav beznosacījuma refleksa tīrīt televizorus. Nja.

Nez, no kurienes mums ir reflekss visu dienu klikšķināt datorpeli? Manuprāt, tas ir slepkavu instinkts. Netici atkal? Padomā, kur tu pirms interneta laikmeta redzēji cilvēkus, kuri spēj nosēdēt visu dienu, vienā punktā blenzdami? Zemledus makšķenieki, zivju bendes! Vēl senāk, tā mūsu ādās tērptie opji sēdēja kokos un gaidīja mamutus. Tad nu mēs tagad pārņemam stafeti - sēžam, un gaidam, kad būs kas noslaktējams. Tagad tu zini vairāk.

Labi, ka ir progress, mēs varam ēst desu ar gaļas garšu, kurā iekšā gaļas nemaz nav. Zobu birstītes, ar kurām nevar iztīrīt zobus. Zāles, ar kurām var tikai apārstēties. Par to vispār vesela teorija. Tā padomāt, farmaceitiem ir vishumānākais darbs. Viņu uzdevums – panākt, lai paliek dzīvs gan bacilis slimajā, gan slimais no baciļa. Ja bacilis nobeigsies, kurš tad pirks zāles? Tad, tā sanāk - viņiem jaizgudro medicīniskais mūžīgais dzinējs.. Romantiski!

Klau, tu par šo visu padomā pirms miega!

Nu labs ir, es off.

Čau!

ps Muļķības sākās šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas/677686

Muļķibas atkal turpinās šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-atkal-turpinas/678211

Muķības atkal šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-atkal-un-atkal/679775

Muļķības pa dārgo šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-pa-dargo/680881

p.s. Laimīgu Tev Jauno gadu!

1055 8 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Beznosacījuma reflekss tīrīt televizorus...vecīt-tu legālo pīpē vai parasto? 

 

Nopietni,skaidrā galvā šitādu tekstu pat japāņu hentai režisors neizgudrotu...

11 0 atbildēt
Ta gan ir jaaa..
9 0 atbildēt
Es par šo nozari mācos. Patiešām, visparastākā zobu birste ir vislabākā, bet nav tā, ka pārējās fīčas nemaz nav nevajadzīgas, pareizi lietojot strādās viss. Mēli var notīrīt ar to pašu birstīti, un vienam komentāros ir balts aplikums uz mēles, tas jau ir jāārstē, tā nedrīgst būt. Izvēlamies birstīti ar mazu galviņu un mīkstiem sariņiem "soft".
7 0 atbildēt

Mēli vislabāk ir tīrīt vai nu ar sudraba karotīti vai nu atskabargainu dēli, vai raupju smilšpapīru, vai metāla švammīti... Es, tiesa, dodu priekšroku tikai pirmajam variantam.

6 0 atbildēt

Ja par muķībām var savākt vairāk plusu kā par nopietniem rakstiem, kamdēļ nerakstīt ?

7 2 atbildēt

jā, par to zobu birsti dzirdēts..viņai aizmugurē tas mēles tīrītājs tos netīrumus un toksīnus tikai ieberzē mēlē iekšā vairāk nekā iztīra... bet ja reklāmā teikts, ka iztīra 90% netīrumu, tad es uz to paļaujos... ar raklāmām esmu uzaudzis un klausu tās kā savu mammu  emotion

2 0 atbildēt
ņu jāsāk tīrīt tv aizmugure ! diezgan interesants raksts dodu plusu.
2 0 atbildēt

Es vienreiz nopirku zobubirsti kautkur latgalē pa 35 sant. Visparastākā un vislabākā, kāda man bijusi. Izvilka 3 mēnešus līdz sadalījās, salīdzinot ar parastajām dārgajām, kas iet kādu mēnesi :D

2 0 atbildēt

Es jau nevēlētos neko stulbu teikt rakstā ar nosaukumu muļķības, bet es zaudēju smadzeņu šūnas lasot šo tekstu tāpēc es te tomēr pateikšu savu viedokli. Tu esi stulbs un tava domāšana ir stulba. Tu zobu birsti salīdzini ar grīdas lupatu. Ej nu tu tagad pierādi, ka šie gumijas kociņi uz zobubirstes ir sātana darbs, jo tu noteikti apgāzīsi tos neskaitāmos zinātniskos darbus, kur viss ir aprakstīts par žiem gumijas velna kociņiem.

1 0 atbildēt

hey Nameixe- zobi nav paklājs, arī apavus Tu nespodrini tāpat, kā kristālu...

1 0 atbildēt
Mums cilvēkiem ir gludi pilnībā taisni zobi? - nē. Padomā es tev ticēšu- vai arī pro zobārstam. Mhm,zinu ,ka pie jokiem ielikts ,bet man ir vienalga ,jo es šo neuzskatu par baigoju joku ,tas tevi tikai padara par muļķis citu acīs! Ar cieņu, ES
1 0 atbildēt

Labs :D šāda filozofija man patīk emotion

0 0 atbildēt

Zobirste ar zobiņiem vai bezzobaina birste= galvenais pozitīva pašiedvesma emotion 

0 0 atbildēt
Tās ir tikai tavas personiskas, ne ar ko neapstiprinātas pārdomas
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt