local-stats-pixel fb-conv-api

Muļķības atkal un atkal3

56 0

Brīnum smuki izskatījās, kā bērniņi gāzmaskās un krāsotāju tērpos pie Stacijas protestēja pret zvēriņu audzēšanu ādu iegūšanas nolūkā. Vai nav jauki? Nolādētie kapitālisti varmācīgi audzē seskus, to noteikti vajag aizliegt!

Es aicinu tevi pievienoties! Aizsāksim jaunu protesta kustību – aizliegt vecmeitām turēt kaķus!

Mums būs tālejoši plāni. Vienlaikus ar kaķiem, ierosināsim kustību, kura aizliedz vecmeitas, jo viņas neliksies mierā. Nēnēnē, lai vai kas, bet viņas neliksies. Reiz, bērnībā, guvu seksuāla raksura traumu, jo redzēju, kā viena vecmeita, pārkārusies pār kāpņutelpas logu, mērķēja trāpīt lauka kaķiem ar kiļķeniem. Būtu sīkums, ka viņa meta kiļķenus, bet viņas halāta mala bija uzrauta pāri dibenam un manai bērna acij pavērās milzonīgas vecmeitas apenes un viss tas...nu tie apmatojumi un nejaunavīgās ādas formas.. Neatceros, kas notika tālāk, ceru, ka nonācu mājās un paslēpos skapī, tiešām neatceros.

Esmu kaut kā izdzīvojis, un palasījies šādas tādas grāmatas. Man viss ir skaidrs! Būdamas piesātinātas ar neizlauzušos seksualitāti, vecmeitas tik un tā baros kaķus savvaļā. Vai mums ir tiesības barot savvaļas kaķus, tiem atņemot tiesības uz spēju pabarot sevi pašiem? Nav. Tātād, juridisks iemesls atrasts – izdosim dekrētu, kurš aizliedz vecmeitas. Brīvprātīgā kārtā, bijušās vecmeitas varēs reģistrēties Rīgas domē un saņemt Bijušo Vecmeitu pabalstu - kāzu ceremonijas apmaksas veidā.

Kurš gan precēs vecmeitas, jūs jautāsiet? Hohoo, jūs ziniet, mums patiesībā ir daudz rūdītu izvirtuļu, kuri to vien sapņo kā izdarīt kaut ko, kas sabiedriski līdz šim bijis nosodāms. Izdosim dekrētu par nodokļu atlaidēm izvirtuļiem, kuri prec un apbērno vecmeitas. Tieši tā - daudzskaitlī. Kārtīgs izvirtulis drīkstēs precēt līdz pat piecām īstenām vecmeitām!

Mūsu valstī ar šo sāksies demogrāfiskais uzplaukums, Pasaules bagātākās vecmeitas steigs pirkt uzturēšanās atļaujas, lai tiktu mūsu izslavēto izvirtuļu buduāros. Vienlaikus, arī spējīgākie izvirtuļi sāks rakstīt iesniegumus Saeimā, lai viņiem piešķir pilsonību par īpaši izvirtušām fantāzijām.

Dzīve tomēr ir skaista! Cik maz vajag, lai liegtu ciešanas nedzimušajiem seskiem, dot brīvību kaķiem un piepildīt vecmeitu klēpjus ar patiesām, mūsu pašu izvirtuļu lolotām vērtībām. Tik vien, ka jāprot visu pareizi salikt pa plauktiņiem.

Sakārto savu grāmatu plauktu arī tu!

Čau!

ps muļķības sākās šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas/677686

un: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-turpinas/677847

un: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-atkal-turpinas/678211

un Muļķības pa dārgo šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-pa-dargo/680881

56 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

"mizonīgas vecmeitas apenes" - definīciju šim, lūdzu! ... emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt