local-stats-pixel fb-conv-api

Melnajā jūrā karstā nespēj piestāt smirdošs kuģis4

11 0
Melnajā jūrā dreifē sliktu smaku izplatošs kuģis “Beriks”, ziņo “Известия”.

Kuģis izbrauca no Gruzijas Poti ostas 2008. gada decembrī. Kuģī atrodas vairāk kā divi simti tonnu gaļas un putnu. Produktu lietošanas termiņš sen ir beidzies, kā arī kuģa saldējamās iekārtas ir saplīsušas. Sliktu smaržu izplatošo kuģi ukrainas ostas darbinieki nepielaiž tuvāk, kā par 20 kilometriem no krasta.

“Beriks” ir centies piestāt vairākās ostās, taču nevienā no tām viņiem piestāt nav atļāvuši. Uz kuģa borta atrodas 12 jūrnieku, kuriem sāk beigties gan ēdiens, gan dzēriens. Ekipāža jau vairākas reizes ir centusies bēgt no pašu kuģa ar laivu palīdzību, taču krasta apsardze katru reizi atgrieza jūrniekus atpakaļ uz kuģa.

Situāciju sarežģī tas, ka neviens, pēc avīzes datiem, nezina, ko darīt ar “Beriksu”. Ukrainas sanitārie dienesti nepieļauj kravas izkraušanu nevienā ostā, un tikt vaļā no sabojātās gaļas neitrālajos ūdeņos nav atļauts speciālās tehnikas trūkuma dēļ.
11 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
welcome to the failboat
9 0 atbildēt
Ja būtu uzbūvējuši to Daugavas-Dņepras kanālu , varētu mierīgi pie mums atbraukt , krīzes laikā viss ir labs un latvieši arī nav pārāk izvēlīgi :D
8 1 atbildēt
man buutu pohuj ja jau saak beikties paika nu tad vispār, nu es dragaatu uz krastu kad taa smaka buutu zb. Ko tad vinji izdariis? nogremdees :DD
8 1 atbildēt
Pie mums no tās gaļas belašus sataisītu emotion
2 0 atbildēt