local-stats-pixel fb-conv-api

Līdz malām pilna mana...0

64 1

Pienācis 2020. g. 1. aprīlis lielā jokošanās diena, kad gribētos vienam otru izjokot. Šogad apkārt klīst biedējošs rēgs, kas laupījis jau pasaulē daudzas dzīvības un pat labdabīga izjokošana vairs nenodarbina vairuma cilvēku prātus. Daudzi notikumus pagaidām vērojam kā no malas. Arī es piederu pie tās ļaužu kategorijas, kam jāuzturas mājās. Man tas nav sarežģīti, jo dzīvot vienatnē esmu sen pieradusi. Dzīvoju daudzdzīvokļu mājas 3.stāvā, un netraucē mani tādi kaimiņi, kādus šodien Matilde rāda savā rakstā.

Neskatoties uz mājāssēdēšanu, nācās kontaktēties ar cilvēkiem vairāk kā jebkad iepriekš, jo vakar jau otro reizi nēdēļas laikā man virtuvē no griestiem tecēja ūdens. Iepazinos ar kaimiņiem no augšas - jaunu pārīti, kas šo dzīvokli īrē un jākontaktējas klātienē vēl arī ar mājas pārvaldnieku un santehniķi, jo bija tak jāparāda, ka ūdens tek no griestiem.

Ūdens noplūdes iemesls pagaidām nav noskaidrots - atslēgta vienkārši ūdens padeve dzīvoklim virs manis.

Centāmies, protams, ieturēt distanci kontaktējoties. Šādi negaidīti notikumi var atgadīties visur un vienmēr. Katram gadījumam esmu nolikusi nelielu avārijas ūdens rezervi 5-litru plastmasenēs.

Iestājoties siltam laikam, varētu pārvākties uz vasarnīcu, kur sākas dārza darbi un nav iekšā jātup, bet, ja nenoskaidros ūdens noplūdes iemeslu, riskanti atstāt dzīvokli bez uzraudzības.

Neskatoties uz sīkajām sadzīves nebūšanām, ieskatos arī spokos un pievienošu kādu smieklīgu epizodi no vērotā.

64 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000