local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija var kļūt par bagātāko valsti pasaulē.81

1061 41

Viena gada laikā varam atrisināt trīs galvenās Latvijas problēmas, un kļūt bagātākiem par Šveici, Nīderlandi un Beļģiju kopā ņemtām.
Sākšu pēc kārtas:

1061 41 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Viņa plāns ir mūs atgriezt pakaļā. Verdzība tika iznīcināta jo tā bija bezjēdzīga. Kāds laikam to nav sapratis. Nu, nekas! Psihiatriskajā slimnīcā vēl vietas ir!

0 8 atbildēt

Nacists. Tevi cietumā jāieliek. Nacionālisms ir viena lieta, taču Nacionālsociālisms ir pavisam kas cits. Tas ir pasaules vēzis, tāpat kā radikālais islāms. Latviju var padarīt bagātāku vienkārši. Izbeigt bezdarbu. Sliņķus un bezdarbniekus uz plantācijām. Katram vīrietim obligātais dienests. Gāzi varam taisīt no atkritumiem, tādā veidā nepirksim ko Krievijas. Papīrus ražosim pārstrādājot, nevis cērtot kokus. Samazinam ierēdņiem algas, Deputātiem - 500 Eiro, Ministriem - 700 Eiro, Premjerministram - 750 Eiro, Prezidentam - 1000 Eiro u.t.t. Viens TV kanāls. Piecas radiostacijas - Katram novadam sava! Ražojam mēs visu paši un eksportējam. Uzlabojam nedaudz attiecības ar Krieviju, Baltkrieviju, Ķīnu, Kazahstānu. Dabūjam Ziemeļkoreju kā vienu no uzticīgākajiem sabiedrotajiem (to izdarīt ir vieglāk nekā domājat). Izsaka ultimātu Zviedrijai - Atdodat Gotlandi un visas jūsu bankas, uzņēmumi paliek, vai arī neatdodat Gotlandi un visas jūsu bankas un uzņēmumi būs kaput! Nepilsoņiem jāliek strādāt un jāliek maksāt viņiem nodokļus, taču valsts viņiem nenodrošina ne veselību, ne izglītību u.tml. Viņiem pašiem par visu būs jāmaksā. Valsts nodrošina nepilsoņiem tikai aizsardzību kara gadījumā. Un tas neattiecas tikai uz krieviem. tas attiecas uz visiem nepilsoņiem, neskatoties krievs, amerikānis, ķīnietis. Kad attiecības ar Ziemeļkoreju ir labas jānopērk kodolieroči un aparātus, kā arī vielas, ar kurām var izveidot kodolieročus. Tas nostrādāja ar Irānu! Latvijai ir jābūt pazīstamai kā striktai rasisma pretiniecei. Viss Latvija var būt viena no ietekmīgākajām valstīm Eiropā, ka pat mums Francija, Spānija un itālija klanītos. Un es zinu! Daudzi teiks - to nevar, Latvija uz ko tādu nav spējīga! IR!!! Ja vien valsti vada stiprs līderis, nevis vājš.

4 13 atbildēt
Neredzu neko smieklīgu. Pirmāmkārtām jau tas, ka liela daļa bēgļu nav mori. Otrāmkārtām, man neliekas smieklīgs joks par kāda cilvēka paveredzināšanu. Trešāmkārtām, es 3 gadus atpakaļ arī bēgu no "Sīrijas".
5 15 atbildēt
« 1  2  3  4 »