local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija var kļūt par bagātāko valsti pasaulē.81

1061 41

Viena gada laikā varam atrisināt trīs galvenās Latvijas problēmas, un kļūt bagātākiem par Šveici, Nīderlandi un Beļģiju kopā ņemtām.
Sākšu pēc kārtas:

1061 41 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Hah, daži šito nopietni uztver emotion Labs melnais humors!

91 0 atbildēt
Ko jūs čīkstat? Beidzot kāds raksts par bēgļiem, ko var palasīt ar smaidu.
64 0 atbildēt

Vecīt, tu esi rasists. emotion Vnk traks.

64 0 atbildēt
Jā, jā, nēģeris un strādās. Kaut ko tādu es vēl neesmu redzējis.
49 2 atbildēt
Balsojiet par 69. sarakstu - SUDS - Saimniecisko uzņēmumu darbu stimulantiem. Priekšsēdētājs Optims Klitors.
46 0 atbildēt

Perfekti...   Lieliska humora izjūta un vēstījums...  Es par 99to sarakstu....

35 1 atbildēt

baaaaaac, tik žēl, ka man vairs nav opcija piešķiet medaļas  emotion godīgi, liekot savu balto roku uz sirds, galvoju, ka sen neesmu neko tik labu spokos lasijusi  emotion lab, spoku lietotāju filmu apkopojums bij labs, bet bez tā - sen nekas lasāmvērts nav bijis...  emotion  emotion  emotion 

32 0 atbildēt
Wtf emotion
26 0 atbildēt

 emotion Politisko reklāmu apmaksāja partija TĒVIJA.  emotion 

20 0 atbildēt

Piemetīšu vēl pāris idejas moru utilizācijai - 

1) Cilvēkiem Latvijā patīk azartspēles - ir fēniksi, zilie dimanti utt. Mori dod daudz iespēju attīstīt jaunus azartspēļu veidus - piemēram, moru skriešanās (morudroms), moru cīņas uz naudu, cik ilgi moris izturēs zem ūdens utt.

2) Latviešiem patīk arī deju šovi. Tas tik būtu vareni - "Dejo ar mori". Kurš būs pietiekami drosmīgs, lai mestos trakās džungļu dejās ar mežonīgu mori?

3) Turpinot šovus - "Vai esi gudrāks par mori?" Reitingi varētu būt pamatīgi, jo viens ir būt stulbākam par piektklasnieku, bet par mori.. uhtīī

4) Latvijā daudzi izmanto arī ātros kredītus. Kā būtu pakalpojums "aizņemies mori"? Vari dabūt mori savā pakļautībā teiksim uz mēnesi ar zināmiem procentiem - moris jāatdod labākā kārtībā, kāds tas bija iepriekš (piemēram, jānopērk viņam jauns kartupeļu maiss ar caurumiem rokām, ja iepriekšējais jau galīgi izdilis)

5) Moru sociālie tīkli. Visticamāk, mori ar laiku kaut kā tomēr tiks pie komunikācijas ierīcēm - telefoniem utt. Laba startup ideja būtu izveidot sociālo tīklu moriem, kurš protams ar valdības palīdzību tiktu stingri monitorēts un cenzēts, lai nerastos moru sacelšanās. Peļņa rastos no valdības dotācijām un moriem piedāvātajām iespējām - teiksim, par 0.55 eur vienu minūti var paskatīties wekameras video, kā dzīvo baltie cilvēki.

19 1 atbildēt

Puse no viņiem nestrādās. Ies laupīt, nogalināt un izvarot. Nekāds plus no tā, ja te viņi būtu milions tad pēc 5 gadiem viņi jau cinītos par savām tiesibām un par visiem parējiem sūdiem, kas viņiem svēti.

21 4 atbildēt

Visam šim plānam ir liels mīnus. Neviens moris tev nestrādās, ne pa lēto ne dārgo. Ja viņi gribētu strādātu tad paliktu tur kur ir un strādātu.

«Kaut kur siltajās zemēs zem banānkoka, slinki graužot banānu, gulējis kāds nēģeris. Gaŗām gājis baltais cilvēks un teicis: «Kāpēc tu šeit guli un neko nedari? Būtu savācis šos banānus, aiznesis uz tirgu un pārdevis. Pēc tam par iegūto naudu tu varētu algot citus nēģerus, kas vāc un nes tev pārdošanai banānus. Tā tu pakāpeniski iegūtu arvien vairāk naudas un varētu nodibināt savu uzņēmumu. Drīz vien tev pašam vispār nekas vairs nebūtu jādara, jo visu vajadzīgo paveikstu tava uzņēmuma darbinieki. Tu varētu mierīgi gulēt zem banānkoka un grauzt banānus. – Bet ko tad es šobrīd daru?» atjautājis nēģeris.

15 1 atbildēt

Sākumā domāju, ka autors ir saspiedies, bet pēc tam pielēca - sāku smieties ne pa jokam. Laba ideja emotionDD

10 1 atbildēt
Latvija no bēgļiem varētu kļūt bagāta tikai vienā veidā.Ja par katru bēgli pieprasītu miljonu no eiropas fondiem.Tad varētu uzņemt kaut miljons bēgļus.Un iegūto naudu sadalīt uz LV pilsońiem.Uzreiz katrs kļūtu par miljonāru.
8 0 atbildēt

sūti visus uz armiju !!! okupēsim krieviju emotion  emotion  emotion 

8 0 atbildēt

Pirmais megjinajums risinat beglju( kurus tapat mums uzspiedis)problemu ar nedaudz nestandarta piegajienu.. emotion  ,bet vel atrodas kadi ,kam nepatik... emotion 

8 0 atbildēt

cilveki jokus nesaprot?

7 0 atbildēt

Bet cik saprotu, tas ir tikai joks emotion

6 0 atbildēt

Troks voi nu Rogovkis ! emotion

6 0 atbildēt

Manis pēc es dzīvoju 5x nabadzīgākā valstī kā Vācija, Beļģija vai Nīderlande, lai tikai šeit nebūtu bēgļu. Turki,Sīrieši, es atrodos valstī kur viņi ir vairāk kā pamatiedzīvotāji. Vai tiešām vēlaties ieiet lielveikalā un dzirdēt 5cas valodas un neviena no tām nav Latviešu?

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »