local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc citplanētieši ar mums nesazinās?64

665 1

Mēs esam nopietni norūpējušies meklējot dzīvību uz citām planētām, un domājam, ka, ja citplanētieši ir, tad tie pilnīgi noteikti gribēs ar mums sazināties.

665 1 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000
Valdība slēpj
5 0 atbildēt
Jo Donalds Tramps
6 1 atbildēt

viņi droši vien eksistē bet uz citas galaktikas tāpēc ka citas galaktikas ir patiešām ļoti tālu bet viņi nevar ātri tik tālu aizlidot emotion. jo lai viņi varētu braukt ātrāk par gaismas ātrumu viņu svaram jābūt lielākam par bezgalību bet par bezgalību nevar būt lielāks svars jo tad svaram visu laiku būtu jāpalielinās bet tad lidaparāts nokristu. varbūt nākotnē ciplanētieši te atbrauks, bet kas lai zina? emotion

4 0 atbildēt

Viņi redzēja kas notiek.Visi viens otram uzbrūk, rasisms un naids tādēļ neiet uz sakaru jo baidās ka viņus atstums. Vai arī viņi jau bija atbraukusi bet tad te bija dinozauri un viniem palika garlaicīgi. Vai arī Zeme ir plakana un to valdība slēpj no mums.

3 0 atbildēt

Viņi donā ka mēs esam citplanētieši emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Es uzskatu, ka mēs varētu būt viņu eksperiments un viņi mūs novēro 24/7
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Augi aug..un attiistas..dziivnieki ..kukainji dara visu iespeejamo lai dziivotu un turpinaatu savu sugu peec iespeejas speeciigaaku un tiiraaku...Visa daba censas un dziivo peec tiiriibas principa un attiistiibas...Iznemot cilveekus..Mees vieniigie daram visu pilniigi acgaarni..peec mums tikai miskaste paliek..Nedomaaju ka saadu pakaapi kaadaa esam nonaakusi var saukt par attiistiibu vai evoluciju..tikai retie no mums ir speejiigi dziivot neparkapjot visus tos principus kaadus esam radiijusi musdienaas. Ja jums ir masiina ar ieksdedzes dzineeju.vai kaads kaitiigs ieradums, vai esat geerbusies veikalaa pirktaas dreebees..Luuk ..pat saadi "siikumi" jau vien pieraada cik briesmiigi esam radiijumi un cik daudz nodaraam paari dabai un pasi sev..Savas maajas padaraam par miskasti un gaidam ka ieradiisies kaads no citas vietas un noveertees muusu evoluciju? Diezvai vini ar mums veelas sazinaaties..Domaaju ka vini sazinaas ar kaadu kurs neraksta un nelasa komentaarus internetaa vai kaa citaadi bezjeedziigi pavada laiku netiesi izniicinot visu sev apkaart un domaajot ka viss tacu ir kaartiibaa..

2 0 atbildēt

Jau sen vini seit..dazaadaas formaas..ne tikai fiziskaas..Cita laika un dimensijas izpratnee..Senaas celtnes kuras pat ar musdienu ieriiceem neesam speejiigi radiit jau vien ir loti skaidrs pieraadiijums..Nezkaapeec daudzi ir tik aprobezoti,ka to pat nepamana..Varbuut atliek aizdomaaties ,ka vienkaarsi esam paaraak neattiistiiti ..Juus gribeetu tikties ar kaadu kurs tevi ieraugot iespeejams ar sirdstrieku un nenormaalaam baileem suutiitu visu iespeejamo haotisko informaaciju.?? Jau spriedeleesana vien par to kaapeec vini muus neapmeklee ir diezgan primitiiva un haotiska.. Mees pat ar sevi galaa nespeejam tikt..Dzeram,,piipeejam..domaajam bezjeedziigas lietas..eedam dziivus radiijumus un domaajam ka tiem nav ne dveeseles ne juutu..izniicinam..piedrazojam..striidamies savaa starpaa..un visaadi citaadi veel visam pa virsu domaajam ka esam briinumaini radiijumi kuri buutu pelniijusi satikties ar cit veida buutneem..Saapiigi dazreiz apzinaaties to visu ko ikdienaa cilveeki dara..Kapeec lai vinji gribeetu ar mums kontakteeties?? Ar iipasiem cilveekiem jau sen vini ir kontaktaa un iespeejams ar loti aprobezotiem arii..Muusu planeeta ir balstiita uz fiziskaa principa..vai in un jan..Nav svariigi kaa to sauc..Doma pati par sevi jau ir skaidra..Veelaties ar viniem tikties? Attiiriet sevi vispirms,vai nolaidieties liidz vislielaakajam pagrimumam..Atkariigs ar kaada tipa buutneem veelaties tikties..Un vispirms pajautaajiet sev kaapeec veelaties ar viniem tikties un vai esat pietiekami speeciigi lai ko taadu saprastu un iztureetu.

1 0 atbildēt

Maikls Džeksons un Deivids Bovijs nav miruši. Vienam ielika nepareizās baterijas,otram vienkārši beidzās... emotion 

1 0 atbildēt

Viņiem laika pietiek , pagaidis kamer mes pašiznicinamies un paņems ar plikam rokam emotion

1 0 atbildēt
Tādēļ, ka pasaule ir jau sabojāta (piesārņojumi) un iztērēta resursu ziņā.
1 0 atbildēt
8. Šī bilde ir baisa, es iztēlojos, ka tā ir realitāte. Ka gigantiski citplanētieši vienā mirklī nomet visumu un.......
0 0 atbildēt

viņi ir bijuši uz zemes vienkarsi citi tam netic!!!!!!!!

0 0 atbildēt
Mums nav īpasu tehnologiju , tapēc vini nav ientirisēti ,problema ir tada ka tehnologijas iet uz leju , tiesi tv industrija , jo jaunie 4k tv nestav tuvu sony trinitron
0 0 atbildēt