local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc citplanētieši ar mums nesazinās?64

665 1

Mēs esam nopietni norūpējušies meklējot dzīvību uz citām planētām, un domājam, ka, ja citplanētieši ir, tad tie pilnīgi noteikti gribēs ar mums sazināties.

665 1 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000
Viņi ir integrēti sabiedrībā. Pagaidām, Repše ir vienīgais atmaskotais.
38 0 atbildēt

Kad mēs beidzot satiksim citplanētiešus, mums nāksies paskaidrot, kāpēc mēs uzņēmām tik daudz filmas, kurās ar viņiem karojam.

32 0 atbildēt

Tie, kas atbild variantu viņi neeksistē- pamatojums? Visumā ir miljardiem planētu, cik liela iespēja, ka Zeme ir vienīgā, kurai izkrita bingo un ir saprātīgas dzīvības formas?emotion

32 0 atbildēt

Cilvēks ir pati nelabvēlīgākā būtne visā visumā, nes tikai postu un ciešanas. Nevienam tas nav vajadzīgs.  emotion 

32 0 atbildēt
Viņi eksistē, taču, lai mūs neuztrauktu, no mums to slēpj.
22 1 atbildēt
Cilvēce vēlas domāt, ka pastāv citi humanoīdi, jo tad tas ir garants, ka kaut kur ir planētas, kas kaut daļēji atbilstu, lai uz tās dzīvotu cilvēks. Neviens nekad negrib iedomāties, ka dzīvība ir universāla, tā var pastāvēt dažādās formās, laikos un telpās. Kurš ir teicis, ka Visuma plašumos neeksistē dzīvs mākonis Saules sistēmas izmēros? Kurš ir teicis, ka uz kādas planētas nedzīvo koki, kuriem ir rokas un sazinās tie telepātiski ( tik pat labi, tie varētu būt arī augi uz Zemes )? Vai arī, ka dzīvība nenāk mūsu pasaulē no citas laika un citas telpas, paralēlajiem Visumiem un citām dimensijām? Kurš ir teicis, ka bibliskie šausmoņi nav bradājuši šo pasauli? Mēs paši esam citplanētieši uz šīs planētas, tā nepieder mums, mēs šeit uzvedamies kā barbari, bet nevis mājsaimnieki. Tas jau ir viens fakts tam, ka cilvēce ir ģenētisks augstāku būtņu, neveiksmīgs, eksperiments. Viņi ir bijuši uz šīs planētas un par to liecina nesenā arheoloģija. Kāpēc to slēpj? Ja šīs būtnes ir augstākas par cilvēku mentāli un intelektuāli, tās var izprast laika un dzīves pamatprincipus, jēgu, attīstīt cilvēku, bet kam ir vajadzīgs attīstīts un neatkarīgs cilvēks, ja ir 7,5 miljardi slaucamu aitu? Pie tam, cilvēks ir parasts dzīvnieks, lai gan, pat dzīvnieku pasaulē nevar novērot tādu ārprātu un cilvēks jau nu nekad nebùs saprātīgākā dzīvības forma uz šīs planētas, kur nu vēl runājot par Visuma izmēriem!
19 0 atbildēt

Aptauja drusku nepilnīga. 

18 1 atbildēt

Igauņi ir citplanētieši  emotion 

11 1 atbildēt

Cilvēki, kuri grib uzvarēt iPhone 7 "nolaikojot" kādu facebook lapu, jūs, cerams, saprotat, ka tieši jūsu dēļ citplanētieši negrib ar mums runāt.

10 0 atbildēt
Citplanētieši var būt arī tādas dzīvības formas, kuras mēs nekad nesapratīsim, kā arī viņi mūs nesapratīs. Kurš ir teicis, ka viņiem ir jābūt zaļiem, vai pelēkiem ar kosmosa kuģi, vai teleportu? Tikpat labi tās var būt gāzveida būtnes, vai koka formā (tas tā pienēram), kuru savstarpējais saziņas veids nekad nebūs mums saprotams.
9 0 atbildēt

Kāpēc gan lielākā daļa uzskata, ka viņi ir intelektualitāki vai, ka viņu starpā tas intelekts jeb sausās zināšanas ir tik nozīmīgas?!

Piemēram, ja viņi ir jutīgi un redz visu dzīvību kā vienu veselu - Zeme ir elle.  emotion 

8 0 atbildēt

Par citplanētiešiem ir daudz un dažādas teorijas, ja mēs runājam par civilizāciijām, jo kā jau tautieši minēja iepriekš, ar dzīvību var saprast daudz ko. Var būt tā, ka tie vēro mūsu attīstību no attālienes, un kad mēs būsim gatavi, mēs paši nodibināsim ar tiem kontaktu. Citi apgalvo, ka, iespejams, citas civilizācijas ir attīstījušās tik tālu, ka tādas dzīvības formas kā mēs viņiem šķiet ļoti triviālas, un tiem nav absolūti nekādas jēgas mēgināt ar mums dibināt kontaktus. Mēs taču arī nerunājam ar skudrām. Nu, varbūt citreiz, prieka pēc, bet diez vai tās mūs uztver tā, kā mums gribētos. Un trešā teorija ir tā baismīgākā. Ja nemaldos, tad to bija izteicis Stīvens Hokings. Citplanētieši ne obligāti var būt bioloģiskas dzīvības formas. Tie var būt arī sintētiski. Iespējams, ka mākslīgais intelekts ir triumfējis pār to radītājiem, un šī intelekta morāle un mērķi var kardināli atšķirties no tiem, kas ir mums. Iespējams, ka tie klejo, un katru planētu uztver kā resursu avotu, ar kuru palīdzību tie var uzturēt savu eksistenci. Ja tā tas ir, tad mums šis kontakts noteikti beigtos ļoti drūmi. Bet, kā tur ir patiesībā, neviens, protams, nezin.

8 0 atbildēt

Reizēm man šķiet, ka paši esam alieni uz šīs salas.

Ja tā nebūtu, mēs neuzvestos kā - iznīcinātāji.

8 0 atbildēt

 emotion varbūt no Putina raustās.

8 0 atbildēt

Par ko bija raksts?  emotion 

7 0 atbildēt

Mēs vnk esam dārzeņi viņu acīs emotion

6 0 atbildēt

Viņi jau vienreiz palīdzēja cilvēkiem ar piramīdām un vēl šo to, laikam saprata, ka nav jēgas

6 0 atbildēt

Mana teorija ir, ka citplanētieši eksistē, bet lielākoties tikai baktēriju formā- vismaz mūsu Saules sistēmā. Marsa polos varētu slēpties atliekas no dzīvības, kura mājoja uz Marsa, kad tas bija piemērots dzīvībai.

Mikrobus un baktērijas varētu atrast arī uz dažiem gāzu milžu pavadoņiem. Eiropas zemledus okeānā var mājot pat jūras radības.

Mans viedoklis- citplanētieši eksistē, bet 95% no tiem ir saskatāmi tikai ar mikroskopu...

6 0 atbildēt

Jau daudzos seno laiku zīmējumos uz sienām, ēģiptiešu hireoglifos un gleznās bijuši nlo attēli... Tagad viņi nerādās laikam tāpēc, ka esam pārāk stulbi un kristu panikā, gribētu tos nogalināt.. kurš grib draudzēties ar kādu dīvainu radījumu, kurš iespējams izskatās atbaidoši un lasa tavas domas? 

6 0 atbildēt
Jo Donalds Tramps
6 1 atbildēt