local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pirž meitenes?31

858 4

Es līdz šim skatījos uz pasauli caur rozām brillēm. Ar šo naivo puišeļa skatienu es biju pārliecināts, ka viss apkārt ir pasakaini un uz Pasaules valda debešķīgums, kas pārklājas pāri visiem kā tāda balta, maiga dūnu sega. Šī bērnišķīgā iluzīja kurā es dzīvoju pēkšņi sašķīda mazos gabaliņos, kad internets man atvēra acis. Bija tāda sajūta, ka manas rozā brilles tika norautas no acīm, es tiku nogāsts uz zemes un man tika iespļauts sejā pasakot: “Sapņo vien mūdzi”!!!

Es vienmēr uzskatīju, ka meitenes nepirž, vai ja pirž, tad to dara ļoti klusiņām ar patīkamu smaržu, no kuras var kļūt atkarīgs. Šī smarža būtu tik patīkama, kad dotos ārā no mājas savai meitenei pateiktu, uzpird man, man smaržas beigušās. Un ielpojot meiteņu pirdienus un aizverot acis, liktos, ka esi pasakainā pļavā un ar rokām ķer pieneņu pūkas un ievēloties vēlēšanu tā piepildās. Viņas pirdieni ir kā tāda varavīksne pa kuru lejā laižas vienradzis, kas visiem nes laimi.

Bet diemžēl nevainīgi sērfojot pa internetu es uzgāju video, kur dzirdams, kā patiesībā meitenes pirž. Skaļi, skarbi, ar tādu šķirdru skaņu, ka to dzirdot gribas vemt. “Kuce bļeģ”!!!, es iekliedzos to dzirdot. Es sajutos sagrauts. Es skrēju uz tualeti un rīstījos podā. Mana brīnišķīgā iedomas tika izvemtas un nolaistas sūdos. Es sajutu skarbo, pretīgo Pasaules pusi. Kad sēžot sabiedriskajā transportā es redzu skaistu meiteni, es vairs neiedomājos kā viņa izskatītos kaila, bet gan kā viņa pirž, kas man uzdzen tādu nepatīkamu sajūtu, ka es kā kaķis cenšos atvemt spalvas atpakaļ.

Es sapratu, ka meitenes no mums slēpj savu pretīgo dabu, kas nemaz noteikt nav tik smaržīga. Viņas to dara, kad atrodas vienas, un apkārt nav nevienas radības. Tā skaņa ir tik dēmoniska, ka ar to var izsaukt pašu ļaunuma iemiesojumu Luciferu. Un ja tomēr ir kāda dzīva radība blakus, tad tā tiek izpostīta kā ar tādu sprāgstošu atombumbas vilni. Bet viens labums vismaz ir, mājās nekad nebūs mušas, zirnekļi un tarakāni. Liekas ka Černobiļas traģēdijas iemesls bija meiteņu masveida piršana. Bet, ja meitene tā nopiržas Jūsu priekšā, tad tas ir kā signāls, ka viņa ir gatava, lai viņu bildina.

Esmu izdomājis biznesa ideju. “Pirdienu klusinātājs un atsvaidzinātājs 2 in 1”. Tas ļautu meitenēm beidzot izlīst no tumsas un viņas beidzot varētu pirst sabiedriskās vietās, kuras ir ļaužu pilnas. iedomājieties, ģimenes filmu vakars, sieva nopiržas. “Mīļā, kas te tik jauki smaržo? Atkal nopirdies? Paldies, Tu esi pasakaina”.

8. marts- porno sižeta piepildījums

Pirms skatīties video pārliecinieties, lai tuvumā nav mazi bērni, lai to netraumētu

858 4 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
Vaitad nepirda kā ziepe? emotion
1 1 atbildēt
shadi komentari un shadi video var kaitet veselibai.kaunejies pudu.un ka jus virieshi pirzat ta ka maju javedina veselu nedelu.NOPIETNI.saku pec pieredzes.
4 6 atbildēt

Man dažkārt šķiet, ka tev vajadzētu iet pie psihiatra...  emotion 

0 4 atbildēt

neizskatās pēc meitenes emotion 

0 5 atbildēt