local-stats-pixel fb-conv-api

Intresnats raksts!7

31 4


Kungi, vai Jūs bieži skatāties spogulī? Jā, jā tā ir tāda spīdīga mantiņa pie sienas, kurā var redzēt visas pumpas un neķemmētos matus. Ak, tad zināt, nu jā, tad jau laikam skatāties gan. Nu jā, aptuveni tādu pašu Jūs redz arī citi:). Bet vai Jums kādreiz ir bijusi vēlēšanās uzzināt kādi Jūs izskatāties virtuālajā pasaulē? Jā, jā zinām, jau zinām tādi vīrišķīgi skaisti hakeri ar Kazanovas cienīgu seksuālo potenciālu:). Kā Jums pašiem liekās vai Jūsu intīmlogā sēdošā seksīgā blondīne Jums tic? Ja esat par to pilnīgi pārliecināti, tad laikam labāk Jums tālāk nelasīt, lai nesadragātu savu vīrišķo Ego.

------------------

Reālu pierādījumu nav, kā vien sarunas ar meitenēm čatotājām, bet meitenei ar niku, kurš neliek šaubīties par čatotājas dzimumu, parasti intīmlogos ir 3-6 čatotāji. Tātad ir ko padomāt. Un tātad kādus Jūs īsti redz meitenes čatā... Protams, protams, Jūs vienmēr esat visunikālāie un neatkārtojamākie, bet pārējos var iedalīt .... kategorijās.

Kategorija 1. – sexīgais brunčumednieks.
Brīnumainā kārtā šī tipa puiši arī dzīvē pieder pie tiem, kurus ieraugot 14 gadīgas meitenes spiedz un čurā biksēs. Tātad tipiskais brunčumednieks čatā parasti izvēlās intīmlogiem meitnes ar sievišķīgiem varbūt pat seksīgiem niekiem, piemēram, sirsniņa, pūciņa, babe, sexīgā, Dacīte, Lauriņa utt. Standarta saruna norisinās apmēram tā:
Brunču Mednieks (BM): Chau (der arī Hi vai)
Meitene (M):chau
BM: Ko dari?
M: neko chatoju
BM: cik tev gadu?
M: 18 (var būt variācijas)
BM: tev bilde ir?
M: nav
BM: nu tad chau
Ja nu bilde tomēr atrod! as un meitene BM liekās vairāk vai mazāk skatāma, tad tālāk notiek lielīšanās ar autiņu, dzīvokli utt. Un beigās tiek sarunāts randiņš. Protams, iespējamas variācijas.

Kategorija 2. – nelabojamais sapņotājs.
Šī kategorija ir pilnīgi neprognozējama. Izvēlas meiteņu nikus pēc sazin kādiem parametriem, vai arī meitenes izvēlās šos puišus pašas. Intīmlogā iespējams viss sākot ar sarunu par budismu vai sengrieķu mitoloģiju līdz pat pašradītās dzejas kopēšanai. Patiesībā ar šiem puišiem sarunāties ir gandrīz visinteresantāk. Ir spējīgi samierināties ar faktu, ka meitenei nav laika ar viņiem sarunāties 24h diennaktī. Fotogrāfijas neprasa, randiņus nesarunā vai ja sarunā tad tikai ātrākais pēc gada virtuālās pazīšanās. Bieži vien dzīvajā šie puiši ir maigi izsakoties dīvaini, bet galvenais taču ir dvēsele, vai ne?

Kategorija 3. – nelabojamais datoriķis.
Šīs kategorijas puiši par meitenēm čatā neinteresējas, vai arī ja! nu kāda kļūdas pēc intīmlogā ir parādījusies, tad parasti tiek noskaidrots monitora lielums, videokartes jauda un tamlīdzīgas lietas. Ja meitene no šī visa neko nesaprot un vēl nav aizmukusi, tad puisim ir iemesls parādīt savu gudrību, nabaga tās meitenes, kas kaut ko sāk pamazām saprast... Ak jā, randiņi – tādu parasti nav, nevar taču konsoli atstāt kaut uz minūti.

Kategorija 4. – seksuālo problēmu nomocīties tīnis.
Šī ir pati briesmīgākā kategorija. Jautājumi parasti ir tikai par un ap seksu, ja vien meitene šo "brīnumu" nav atšuvusi jau pie pirmajiem pāris teikumiem. Ar šiem eksemplāriem randiņus sarunāt ir visvieglāk, tikai vai vajag.

Kategorija 5. – vienkārši keksi, kuriem ir savas draudzenes.
Viņi čāto ar saviem paziņām, sēž statistiski pāris istabās (kanālos) un pavada ļoti mierīgu čāta dzīvi. Čāts viņiem jau ir ikdiena. Ļoti reti kāds no viņiem var atļauties paflirtēt ar meiteni privātā, bet ar mēru, jo viņam t! aču ir jau draudzene un flirts ir lieka laika nosišana.

Nu, protams, čatā var atrast arī visādus izņēmumus un daudz maz sakarīgus eksemplārus, bet bieži vien visi iejūtīgie, maigie puiši, kuri tiešām pārzin sieviešu psiholoģiju izrādās... meitenes. Jebkurā gadījumā, vai Jūs būtu unikāli vai iekļaujaties jebkurā no šīm kategorijām, reālajā dzīvē Jūs taču esat unikāli, vai ne?

No Kuģa: Kad palūdzu Stefuku uzrakstīt šo rakstu, biju pārliecināts, ka nemaz nav tik traki kā daudzi saka, ka daiļā dzimuma pārstāvēm ircā dzīve ir grūta. Kādā vienkārša sestdienas dienas vidū nolēmu pamēģināt kāda tad ir attieksme pret čātotājiem ar niku, kas varētu liecināt par viņu maigo dzimumu:)
Tātad, ar niku un identu deTka iegāju vienā no lielākajiem kanāliem #riga. Nepagāja ne 5 sekundes un man jau trīs kazanovas bija privātos. Sarunas ar visiem trijiem bija PILNĪGI identiskas: “Hi! Kak dela? Otkuda ti?” Ja atbildi kaut vai uz vienu no jautājumiem, var dod 99%! garantiju, ka 5-6 jautājums būs par tavu seksuālo dzīvi – piemēram, lūk šādi jautājumi tika uzdoti man, kad biju ar niku deTka:
[15:00] <******> a ty bystro vozbuzhdaeshsja?;
[14:59] <******1> razskazhi pro svoi persik!;
[15:00] <******2> a ty zanimalasj kogda-nitj oralnim sexom?
Normāli, vai ne?
Tālāk privātajos logos pārādījās vēl 4 dūšīgi keksi. Un atkal vecā dziesma, par to kā tad man iet un un vai esmu piedalījusies sadomazohisma orģijās ar veciem ēzelīšiem:)
Pirmajās 15 minūtēs tas bija pat interesanti, bet pēcāk tas jau kļuva ārkārtīgi nogurdinoši no vienveidīgām sarunām un sarunu biedri šauro un perverso redzes loku.
Noskaidrojās, ka 6 no 7 kazanovām vēl nebija pat 16 gadu un iekš manis bija pārliecība, ka viņu seksuālā dzīve sākas ircā un beidzas tualetē vai vannas istabā:)
Tomēr, tas viens, kuram sen jau vairs nebija 16 gadu un pēc viņa vārdiem tikko palika 27, j! au trešajā sarunas minūtē piedāvāja “trahnutsa”, piedāvāja tikties jau šovakar un viņš parādīšot 16 gadīgai meitenei kā TĀS lietad darās . Ārkārtīgi galants kungs patrāpījās...

Tāda lūk, dzīve noris čātā… Godīgi sakot, kopš šī eksperimenta, man nav nekāda vēlēšanās kaut vai reizi sēdēt ircā ar niku, kurš varētu liecināt par manu sievišķo izcelšanos.
31 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
hahh/.. nu jaa... diezgan izsmeljoshi. :P
0 0 atbildēt
Labs rakstsemotion Chatos neseezu un tagad zinu,ka arii nevajag
0 0 atbildēt
Internetā meklēt attiecības ir truli. Normāli sarakstīties var skype, kur saraksties ar zināmiem cilvēkiem, jo nav laika satikties. Publiskie čati ir pilni ar cilvēkiem ar dažādām slimām novirzēm un, lai saglabātu nervus tādos labāk nerādīties! Man ir divas kategorijas: Interesanti runāt un apspriest visādas tēmas, Esmu jau aizņemts. Raksts tiešām labs! emotion Meitenēm dzīvot ir grūtāk, jo zēniem bieži vien rūp tikkai viena lieta!
0 0 atbildēt
Labs!
0 0 atbildēt
varēji iet trahnutsa, vot čalim būtu pārsteigums kad tevi ieraudzītu kurš kuruemotion
0 0 atbildēt
Internets nav tā vieta kur meklēt savu otro pusīti.
0 0 atbildēt
raksts labs... vienreiz bija pašam indeja izmeiģināt kko šitam līdzīgu, bet nekad nav sanācis laika :D
0 0 atbildēt