local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta komentētāju klasifikators8

63 6

Viedais. Nepiekrīt ne rakstā paustajam viedoklim, ne tā pretiniekiem. Cenšas izklausīties gudrāks, paužot viedokli, ka patiesība vienmēr ir kaut kur pa vidu.

Štrombergs. Komentētājs, kurš vienmēr grib būt pirmais. Tiesa, vienīgā vieta, kur intelektuālā kapacitāte viņam atļauj gūt šo sasniegumu, ir komentāru sadaļa. Ironiski, ka šajā sarakstā viņš ir otrais, haha.

Žēlotājs. Pauž žēlumu par raksta autoru un novēl viņam kādreiz pieaugt. Parasti komentārs beidzas ar ne pārāk labu sarkasmu, kuru pavada ar aci miedzošais emoji.

Redaktors. Uzskata par vajadzīgu palabot autora domu ar “maziem, bet būtiskiem” uzlabojumiem.

Vampīru mednieks. Uzskata, ka visur ir Sorosa, Kremļa, Vienotības un Obamas ielikteņi, visi viedokļi ir viņu pasūtījums.

Latgalis. Visās savās nebūšanās vaino visu citu – laikapstākļus, valsti, pārāk īsu diennakti un cilvēkus, kuri pelna vairāk par viņu. Aizvien ir pārāk lepns un iecirtīgs, lai kaut ko mainītu savā dzīvē, tāpēc turpina vainot citus.

VEFietis. Uzskata, ka īstais darbs ir tikai tas, ko dara sastrādātām rokām. Padomju laikos vismaz cilvēku cienīja.

Gaterščiks. Raksta tik slikti un neadekvāti, kā cilvēks ar ne vairāk kā 3 pirkstiem un 15 gadu garumā konsekventi ar alkoholu slepkavotām smadzeņu šūnām.

Trimdinieks. Dirš, ka te, in England, tu jūties kā cilvēks, attieksme ir tāda un tāda, tevi novērtē. Latvijā cilvēks ir atkrituma vērtībā. Strādā par minimālo algu, kopjot vidusslāņa angļu 90 gadīgos vecākus.

Pieredzējušais. Lai uzreiz norādītu uz savu pieredzi, komentāru sāk ar vārdu: “Puisīt”, tādējādi it kā ierādot raksta autoram vietu. Diemžēl, neprecīzais autora vecuma minējums un vājās argumentācijas spējas ir viņa vienīgie trumpji.

Desantnieks. Uzskata visu to, kuri nav dienējuši krievu armijā, viedokli par nederīgu, jo tikai krievu armija tevi padara par īstu cilvēku.

Pseido-akadēmiķis (zināms arī kā Anda). Komentāra sākumā pauž viedokli, ka raksts esot vājš.

Gramatikas nacionālsociālists. Iemācījies, atpazīt divdabja teicienu, tāpēc visu dzīvi velta tam, lai meklētu nejaušības/drukas kļūdas un par tām aizrādītu. 9 no 10 gadījumiem tas arī ir vienīgais gramatikas nacista sasniegums dzīvē, neskatoties uz regulāro piedāvājumu sevi algot kā korektoru.

Latentais homoseksuālis (zināms arī kā Gedroics). Visur saskata gejus, anālo seksu, šokolādi un dibenbrāļus. Ir tik apsēsts ar vīriešu mīlestības pieminēšanu, ka palaidis garām faktu, ka jau sen ir viens no TIEM.

Hiēna. Komentāri aprobežojas ar “hahahahaha” un “lol”.

Joku Pēteris. Vienmēr centīsies “paturpināt rakstu”, centībā būt asprātīgāks par tā autoru. 99% no reizēm viņš diezgan konkrēti izgāzīsies.

Nostaļģiskais vēsturnieks. Pie katra raksta pievieno komentāru: “Agrāk bija labāki rakstiņi…” Viņš nepārzina autora daiļradi un ir lasījis labi ja pēdējos piecus rakstus, no kuriem pirmais bija tā nekas.

Rūpju sagumzītais. Uzskata, ka ir nopietnākas problēmas ko risināt.

Tālavas taurētājs. Aizrautīgi metas cīņā ar visiem pārējiem komentētāju tipiem, lai aizstāvētu raksta autoru un viņa viedokli. “Mans zelts ir mans Cehs, mans gods ir viņa gods”.

Sieviete. Tu zini, ka tā ir sieviete, jo viņa katru komentāru iesāk ar “Es esmu sieviete un man likās ņirdzīgi” tā, it kā tas būtu kaut kāds sasniegums.

Veseris. Pat acīmredzama citu komentētāju argumentu pārākuma priekšā turpina dolbīt tālāk to pašu, neatzīstot sakāvi diskusijā.

Vegāns. Klišejiski, augstprātīgi un naida pilni, bet ļoti, ĻOTI īsi komentāri. Aprobežojas ar “go vegan”, “use MAC” un “iPhone nav tādu problēmu”. Garāku uzrakstīt nepietiek enerģijas.

Ufologs. Gatavs iet pretrunā ar faktiem tikai tāpēc, lai parādītu, ka ir “kritisks un neatkarīgs” savos viedokļos. “Haha, un tu tiešām tici tam, ko saka medijos? Ka ASV nemaz nevienojās ar Krieviju par Krimas aneksiju, lai to atdalītu no kontinenta un 2040. gadā izveidotu par abu valstu oligarhiem piederošu peldošu atpūtas salu Melnajā jūrā?” Atsaucas uz avotiem portālos nezavismo.st, truthisoutthere.pl un “Ko ārsti tev nestāsta”.

Nelūgtais dildaunis. Jebkuru rakstu izmanto kā vietu, kur dzīt savu dibensāpes piepidīto offtopiku. Piemēram, rakstā par avāriju uz ceļa X, viņš komentē: “Protams, ka ceļi ir slideni, tāpat kā savulaik cūkas Kalvīša lēmums atdot krieviem Abreni…” Komentārs parasti sastāv no 9 rindkopām un ir jāsadala vairākos, garuma ierobežojuma dēļ.

Disidents. Vienmēr uzbrauc portālam par “cenzūru”, jo viņa iepriekšējais komentārs izdzēsts. Komentārā viņš tikai bija aicinājis vardarbīgi iznīcināt parlamenta deputātus, iecelt jaunu parlamentu un marionešu valdību, lai uzsāktu etnisko minoritāšu un geju genocīdu valstī.

Dzejnieks. Sauc sevi par Antōnu Mozpisānu vai tamlīdzīgi un komentē dzejā, kas ir samocīta un nesmieklīga, un tik tizla, ka liek tv24 anekdošu šovam izskatīties ģeniālam.

Jaunava. Pirmreizējais komentētājs, kura teksts parasti sākas ar “Es nekad neko nekomentēju, bet šajā jautājumā gan nespēju klusēt…”

Sašutušais. Ienāk komentāru sadaļā tikai, lai šokētos par pārējo komentētāju neiecietību un rupjību. Parasti tiek pasūtīts dirst.

Nozares eksperts. Pretendē uz it kā kompetentu viedokli no paša pieredzes par kādu ekonomisku / nodokļu politikas u.tmldz. neizdarību, kas “sagraus Latvijas uzņēmēju konkurētspēju”, bet patiesībā izklāsta butthurtu par to, ka valsts nepalīdzēs atmaksāt bankai kedītu pēc viņa neveiksmīgā uzņēmuma bankrota. Uzņēmums ražoja un tirgoja ekoloģiskus papes divriteņus.

Ierēdnis. Komentāri parādās laika posmā no 9–17 (ar stundas pauzi no 12). Tos var atpazīt pēc vīzdegunīgā toņa, lai liktu citiem noprast, cik liela “inside” informācija viņam ir pieejama. Komentāru saturiskā vērtībā pēc būtības ir pielīdzināma horoskopam.

Daudzpunktotāji. Uzskata, ka bieža daudzpunkte pauž intelektuāli dziļu viedumu, nevis nespēju artikulēt savas domas.

Impotents. Uzraksta komentāru līdz pusei, baidās tikt izsmiets vai iesaistīties kašķī ar citiem, komentāru izdzēš.

Pajols. Komentē onion tipa rakstus, domājot, ka tā ir pilnīga taisnība. Visu uztver tieši un nekad nav dzirdējis par tādām lietām, kā ironija, sarkasms, pārspīlējums vai metafora. “Kā tas ir – viņi taisās iemidzināt 14 gadīgu meiteni?! Kur skatās valdība?”

Konkrēts lohs. Bieži komentē, bet uzskata, ka neatbilst nevienam no uzskaitītajiem komentētāju tipiem.

63 6 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://cehs
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
I avatarsI

Nē, nē nē tas viss nav tasnība, man tevis žēl būtu kādreiz jāpieaug, tev kā amerikas darbonim būtu jāpielabo dažas rindas un vaina ir sistēmā, būtu tu strādājis īstu darb tu zinat ka i shanset, te anglijā ir pilnīga irsa, eh puisīt it kā par vēlu to teikt, bet nu nēsi dienējis ko nu tur, intelekta trūkums ir sistemātiski saskatāms, kā gramatikas kļūdas, dirsā, hā, tā nu šis pats par sevi oh pie šī aplauzos emotion

13 1 atbildēt
Esmu konkrēts lohs:-D! Labi vismaz, ka konkrētums man piemīt! Viena laba lieta :-D
2 0 atbildēt

Re cik vienkārši! Esmu konkrēts lohs.Bah-šiltīte kaklā un pieskaitīts emotion

1 0 atbildēt

haahahaa lol ja neesi bijis krievu armijā tad neesi cienīgs taisīt šādus rakstus puisīt

0 0 atbildēt

pi*ariem taisnība kož acis, tāpēc savam novirzes gatavi man pierakstīt.

0 0 atbildēt

Tā ir cilvēka pārliecība (kas vispār ir diezgan loģiska) nevis komentētāju tips. Tas, ka viņš tic Nacionālsociālisma varenībai neiespaido viņa komentēšanas VEIDU (tikai saturu).

2 2 atbildēt

PIRMĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai nē neuzspēju

0 2 atbildēt