local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas bez hokeja3

Korona jeb Kroņvīruss ir pārņēmis lielāko daļu pasaules, līdz ar to nākas aizmirst ierasto ikdienu - veikala plaukti tukši, jāietur distance, kašķi internetā un ģimenēs, kas ir sliktāki - tie, kas ignorē drošību vai tie kuri paniko. Bez tā visa ar dievu uz nenoteiktu laiku sportam, kultūrai un citiem masu pasākumiem. Man kā hokeja fanam sporta ziņā vissāpīgāk ir tas, ka hoķim pauze uz ilgu laiku (veselība un dzīvība, protams, pirmajā vietā - sargājiet sevi un savu veselību). Tāpēc ar humoru par to, kā jūtās īsti hokeja fani, kad nākās negaidīti ilgstoši iztikt bez hokeja. Pasmaidam - grūtības visvieglāk parvarēt ar smaidu un nenokarot galīgi galvu.

1 diena bez hokeja - pārslēdzu visus tv kanālus un noskatījos Dinamo zaudējumu ierakstā

2 dienas bez hokeja - atklāju, ka eksistē florbols - tāds lēnāks un mazāk slidens hokejs. Sauksim to par hokeja lite versiju

7 dienas bez hokeja - uzzināju, ka ar mani kopā dzīvo, kāda sieviete, kura mani sauc par mīļo.

8 dienas bez hokeja - Izrādās, ka tā sieviete ir iemesls, kāpēc man hokeja laikā vienmēr blakus ir alus un našķi.

11 dienas bez hokeja - izrādās bez tās sievietes ar mums dzīvo arī divi mazi cilvēciņi, kurus viņa sauc par mūsu bērniem.

15 dienas bez hokeja - Ar ģimeni izspelēju Stenlija kausu. Ar katru četras kārtas, kurš spēs izdzert visātrāk alus kausu. Es uzvarēju, jo pārējie nedzēra.

20 dienas bez hokeja - Mans dēls nometa rotaļļietu uz grīdas. Kamēr viņš pieliecās, lai to paceltu, es pieskrēju klāt, pārrāvu viņam pār galvu kreklu un nogāzu zemē. Manai aizstāvībai - nekad nedrīkst noliekt galvu.

26 dienas bez hokeja - Meitas lellei aizzīmēju zobu un nosaucu par Ovečkinu

32 dienas bez hokeja - ejot uz aptieku pēc maskas atradu kasti. Paklupināju pirmo garam ejošo bērnu. Tagad divas minūtes sēdēšu kastē.

36 dienas bez hokeja - uzzinu, ka Kanāda pēkšņi sākusi labāk smaržot.

37 dienas bez hokeja - Mans dēls parāva māsu aiz bizēm. Es viņu nogāzu uz grīdas un gribēju sist. Sieva iestūma mani skapī. Tagad jāsēž tur 10 minūtes.

42 dienas bez hokeja - Savilku uz grīdas līnijas. Katru reizi, kā dēls ar čipšu paku iet pāri zilajai, svilpju un lieku iet atpakaļ uz virtuvi.

53 dienas bez hokeja - uzvilku savam sunim tiesneša kostīmu un prasu, ka tas ir - akls un bez suņa. Viņš vēl nav atbildējis.

60 dienas bez hokeja - Ar zobu bakstāmo metu aktīvās ogles tabletes tējas paciņā.

73 dienas bez hokeja - pateicu sievai, ka mūsu trešo bērnu sauks Dinamiskais Sarkanspārnotais Dzelzceļa Pingvīns

82 dienas bez hokeja - uzvilku slidas un mēģināju paslidot pa vannā uzlieto ledu. Ledus vel nebija sasalis.

99 dienas bez hokeja - ar marķieri uz sejas uzzīmēju Gecka portretu.

63 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Labs. 😄

2 0 atbildēt

😁

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt