local-stats-pixel fb-conv-api

Agrās, kailās brokastis.3

Ir tik patīkami piecelties un saprast, ka kāds tevi jau gaida. Un es šo sajūtu varēja izbaudīt tieši šodien. Es zināju, ka viņa mani pacietīgi gaida virtuvē. Cik ilgi, to es nezināju, bet es zināju, ka viņa mani gaida. Es pieceļos no gultas un pat necenšos saģērbties, jo kāda gan tam jēga? nelikšu, taču dāmai gaidīt vēl ilgāku un šaubos, ka viņa skums, ja virtuvē ieradīšos kā no mātes miesām nācis.

Ienāku virtuvē. Tepat jau viņa ir. Sēž un gaida mani. Virtuvē virmo viņas smarža. Viņas bālā āda gandrīz mirdz. Tā gandrīz mirdz agrā rīta saulē. Es uzlieku vārīties kafiju, jo nevelos sasteigt. Es velos vispirms, mazliet aprunāties un tikai tad ķerties viņai klāt. Bet viņa uz mani veras tik lūdzosi un aicinoši. Varbūt kafija nebija tā labākā doma. Piesēžos viņai tuvāk. Sagatavoju savu instrumentu, lai varētu ķerties klāt, bet tava neraža tējkanna sāk tvaikot un uz mirkli izbojā šo intīmo auru. Pieceļos, ieleju kafiju, lai ievelkās. Piesēžos atkal viņai blakus un ievēroju, ka pie viņas viss ir mazliet mitrs ar tādu kā suliņu. Saprotu, ka viņa mani ilgi gaidīja, bet, ka būtu tik traki nebiju domājis. Nebiju domājis, ka lieku viņai gaidīt pārāk ilgi. pastiepju roku un maigi ar pirkstu noglāstu viņas odziņu. Pārēju tai pāri ar savu mēli. Un tad...

Neizturu un ietriecu karoti dziļāk manā tortītē. Kā gan man izdevās vakar viņu nenotiesāt? Tik garda putukrējuma kūciņa, kas pati bez maz vai lec mutē un ar saldu ķirsīti pašā galā. Cik labi, ka mans čoms ir pavārs un laiku pa laikam atdod pa lēto man tortītes. Ir tik labi iesākt brīvdienas ar ko saldu.

70 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Labs īpaši beigās.. emotion +

4 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt