local-stats-pixel fb-conv-api

Windows 7 pret Windows 10 salīdzinājums vienpadsmit spēlēs.7

70 0

Tātad nolēmu ielikt pavisam nelielu rakstu par to kā Windows 7 un Windows 10 operētājsistēmas uzvedās pavecākās un pavisam jaunās mūsdienu spēlēs, un protams arī to veiktspējas salīdzinājums kuru jūs varēsiet novērot ieliktajā video matrealā. Pavisam tika testētas vienpadsmit spēles no kurām reāli tikai vienā spēlē Assassin's Creed Unity tika manīta kaut kāda minimāla atšķirība jeb vidēji tie bija 3-5 fps kas nav visai pamanāmi un to nevar uzskatīt par lielu atšķirību. Pats interesantākais ir tas ka starp šīm operētājsistēmām atšķirības praktiski vispār nav lai gan Windows 10 ir veselus sešus gadus jaunaks par Windows 7. Vienu gan biju novērojis ka Windows 10 labāk māk sadalīt procesora kodolus jeb, Windows 10 labāk māk izmantot "Hyper Thrading" tehnaloģiju tiesa gan uz veiktspēju tas nu ne kādi neattiecas. Testā tika izmantots jaunās paaudzes modernais Skylake i7-6700k četrkodolu procesors, Kingston HyperX Fury DDR4 2x4GB 2133Mhz opertīvā atmiņa un grafiskā karte "MSI GTX970 Gaming 4G". Šim testam nācās noziedot vairākas dienas ieskaitots Windows instalāciju un spēļu instalaciju. Rakstiet kas jums labāk iet pie sirds Windows 7 vai arī Windows 10 ? Pats personīgi uzskatu ka Windows 10 laiks vel nav pienācis jo šī operētājsistēma vel ir pārāk zaļa un nestabila(ne spēlēs). Paldies par jūsu uzmanību!

70 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Lietoju WIN 10 technical preview. Man tikai vienu reizi ir nopietni nogļukojis kompis. Tā ka nevajag tik *irst pa nestabilu WIN 10.  

Bet tā labs dabiņš padarīts. Lai gan savtrubā ir jau simtiem līdzīgu video ar kaut ko jāsāk! Veiksmi turpmākās darbībās

7 2 atbildēt

Par kodoliem nepriekritīšu mans Win 10 ir tizls un nemāk sadalīt kodolus, uz win 7 , es varēju pats salikt, piemerām, 1 koduli programmai, 2 kodulu programmai un 2 kodolus citai programmai a Win 10 nerubiju kur atrast tādu iestatījumu. Win 10 ir daudzi plusi salīdzinot ar 7, bet arī daži mīnusi priekš manis

1 0 atbildēt

Ar ko win10 ir labāks par win7? Tieši tā. Ar neko. Spēļu un lietošanas ziņā tā ir katastrofa. DirectX12 tūlīt tiks aizvietots ar Vulkan, kas ir progresīva API un nav piesaistīta vienai OS.

7 7 atbildēt

Win 10 laiks būs pienācis tad,kad Microsoft pasūtīs na*uj Win 7 , piem Kā Microsoft to izdarīja ar Win Xp .  emotion

Un nafigam vjg kkādu Win 10 , ja Win 7 ir jau tā perfekts ? :d 

0 0 atbildēt