local-stats-pixel fb-conv-api

Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 107

20 0

Nesen Microsoft kompānija publicēja informāciju, kurā ietilpa saraksts ar jaunajām PC (Personal computer) mikroshēmām / procesoriem, kuri vēl turpinās atbalstīt Windows vecākās versijas. Tomēr šis atbalsts beigsies pēc pusotra gada.

Šis nesenais paziņojums vēstīja, ka Windows nesenās versijas vairs netiks atbalstītas ar jaunākajām mikroshēmām no Intel un citiem ražotājiem. Microsoft publicēja sarakstu ar nesenajām sistēmām, kuras vēl neilgi turpinās atbalstīt jaunāko Intel Core 6.paaudzes procesoru, kura nosaukums ir Skyline. Tātad, Windows 7 un Windows 8.1 turpinās darboties uz jaunākajiem „dzelžiem” līdz 2017.gada 17.jūlijam, pēc tam šīs sistēmas nebūs pilnvērtīgas, lai darbotos uz jaunākajiem izgudrojumiem.

„Microsoft ir paziņojis, ka atbalsts Microsoft Windows 7 un Windows 8.1 beigsies 2017.gada 17.jūlijā visām Intel Skylake procesoru sistēmām.Tas nozīmē, ka visi drošības labojumi beigsies šajā datumā un klientiem būs nepieciešams pāriet uz Windows 10,” ražotājs Lenovo paziņoja savā mājas lapā.

Kas attiecas uz Windows 10, tas turpinās darboties uz jaunākajiem „dzelžiem.” Sākotnējais publicētais saraksts iekļāva gandrīz visus populārākos ražotājus - Hewlett-Packard, Dell, Lenovo un citus. Šis saraksts nav galīgs un tiks pastāvīgi atjaunināts tuvākajos mēnešos.

20 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://datuve.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Nelietoju nevienu  Microsoft produktu ikdienā ... Linux daudz labāks ja nav vajadzība pēc specifiskām programmām .

3 0 atbildēt

Un labi vien ir. Windows 7 tik tiešām bija veiksmīga un laba operētājsistēm, bet man ļoti patīk Windows 10. Nesaprotu ļoti daudzās negatvīvās atsauksmes par Windows 10, pats neesmu saskāries ne ar kādām problēmām. Galvenie porblēmu cēloņi, manuprāt: Tiek lietots nelicenzēts un krakots Windows 10 vai arī Windows 10 tiek instalēts uz baigajiem "dinozauriem".

2 0 atbildēt
Laikam būs tomēr jāpāriet uz to Win 10, bet vēljoprojām negribās jo spēles nav tik daudz uz to, kaut gan man tas ir bezmaksas...
1 0 atbildēt

kad win xp aizgaaja vesturee, Es vel db forumos mineju ka 7 ar atri aizies nebuutiibaa, tak man visi saaka klupt virsuu un visadies saukaat, bet nu tas taa... man vienalga emotion tad nu redz 7 gals vairs nav aiz kalniem un tas solitais atbalsts ari buus tads kads buus... bet man principa vienalga, jo 10 ir labakais no visiem kas bijis, saprotams kapec Microsoft velas visus uz 10 parvilinaat - app store. Apple ir store, Androidam Google store, bet microsoft nekaa nebija, bet tas savukart miljardi kas pasliid garaam...  tagad ar app store vini nopelnis daudz vairak, kas zin iespejams, ja naakotnee viss viniem ies kaa plaanots tad opereetajsisteemas vairak nemaksas tik cik tas maksaa tagad, varbut pat vares tas par velti dabuut emotion

1 0 atbildēt