local-stats-pixel fb-conv-api

Whatsapp tagad uz datora?16

18 21

Mēs visi tagad mūsdienās zinām, kas ir Whatsapp un noteikti arī lietojam, jo Whatsapp ir jau tagad 500 miljoni lietotāju - arī tai skaitā es.

Whatsapp tagad ir izdomājis izveidot uz datora, tiem kuriem uz telefona nav, bet sarakstīties caur to vēlas. Šī programma ir diez ko jauna, jo tā nākusi tikai šo trešdien 21.janvārī.

Pats Whatsapp saka, ka šī programma darbosies gluži tā pat kā uz telefona un ievadot savu telefona numuru jūs redzēsiet arī visas iepriekšējās sarunas, kas jums ir saglabājušās uz telefonu un arī šeit uz datora.

Whatsapp norādīja tikai to, ka šī jaunā programa darbosies tikai uz Google Chrome un nebūs iespējama Iphone un Apple datora lietotājiem, kā iemeslu viņi norādīja to, ka šī ir tehnisku iemeslu dēļ.

Gribu arī viesiem atgādināt, ka Facebook pirms aptuveni viena gada nopirka Whatsapp par 22 miljardiem ASV dolāriem, kas ir aptuveni 19 miljardu eiro.

18 21 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Galīgs fufelis un tajās bildēs ir bildes izmantojot Blue Stacks emulatoru, bet web.whatsapp ir savādāks un diezgan līdzīgs oriģinālajam.  Un tiek reģistrēts izmantojot QR kodu, nevis ievadot nummuru. 

Un iOS laikam nebūs, jo iOS neļauj tādas third-party aplikāciju darbības, bet cik kaut kur lasīju, tad viņi meklēs citu ceļu.

 

Web Whatsapp - http://2.bp.blogspot.com/-EUxmg4d_AZc/VMANFw5h2oI/AAAAAAAAhiM/5XhiQpJp3rk/s728/Whatsapp-web-app.png

8 0 atbildēt

nafig vajadzīgs? pat telefonā neredzu tam jēgu

1 0 atbildēt

whaat? whatsapp web darbojas tikai ar paralēli ieslēgtu jaunāko whatsappu telefonā.

0 0 atbildēt
loti labs emotion
0 0 atbildēt

PFF.. 

web.whatsapp.com

0 0 atbildēt

Domāju sākt Whatsapp izmantot datorā, bet, lai sāktu, vajag skenēt kodu, bet es to neprotu darīt.

0 0 atbildēt