local-stats-pixel fb-conv-api

Vc4 sāk pielietot pasaulē jaunāko 3/4 d ultrasonogrāfu ginekoloģijā0

52 0

Sekojot līdzi novitātēm pasaulē,Veselības centrs 4 (VC4) nepārtraukti attīstās un medicīnisko tehnoloģiju klāstu regulāri papildina un nomaina pret jaunākajām iekārtām. Jau esošajām ultrasonogrāfijas iekārtām ir pievienojies pasaulē jaunākais 3D/4DVOLUSON E8 EXPERT ultrasonogrāfs. Šo ultrasonogrāfijas iekārtu var pielietot dzemdniecībā, ginekoloģijā, pediatrijā un onkoloģijā. Tā kā iekārta nodrošina izcilu attēla kvalitāti, tas dos iespēju atklāt dažādas patoloģijas jau agrīnā stadijā.

Lai Veselības centra 4 ginekologus apmācītu darbam ar šo jaunāko tehnoloģiju, Latvijā bija ieradies Arkādijs Godlevskis (Arkadiusz Godlewski), GE Application speciālists no Polijas.Viņš ar prieku paziņoja, ka VC4 ir ļoti augsta līmeņa, labi tehnoloģiski aprīkots medicīnas centrs, kuru viņš apmeklē jau trešo reizi. ”Jau iepriekš šeit esmu prezentējis dažādas tehnoloģijas un esmu secinājis, ka VC4 vienmēr tiecas pēc jaunākā, labākā un arī ievieš tikai augstākā līmeņa, jaunākās paaudzes medicīnas iekārtas. Turklāt apmācību laikā pārliecinājos, ka šeit strādājošie ārsti ir ļoti augsta līmeņa speciālisti, bez kuru zināšanām un prasmes šīs tehnoloģijas nepildītu savas funkcijas. Esmu pārliecināts, ka ārsti savā ikdienas darbā izmantos šīs tehnoloģijas sniegtās iespējas,” teica Arkādijs Godlevskis.

3D/4D VOLUSON E8 EXPERT ultrasonogrāfijas iekārta ne tikai nodrošina labāku attēla izšķirtspēju, bet tai ir vairāki režīmi un dažādas opcijas, attēla pārveidošanai un pārlūkošanai. Dzemdniecībā ar šo iekārtu precīzāk var konstatēt iespējamās augļa attīstības anomālijas, izvērtējot skeletu, mīkstos audus, sirds un asinsvadu anatomiju un to izvietojumu. Ginekoloģijā ar to precīzāk var konstatēt dzemdes attīstības anomālijas, kas bieži vien ir par pamatu neauglībai vai grūtniecības neiznēsāšanai,. Tāpat ar šīs ultrasonogrāfijas palīdzību labāk kā iepriekš var vizualizēt dažādas neregulāras formas struktūras un jaunveidojumus (miomas, mezglus, polipus u.c.), precīzi nosakot to izmērus, dziļumu un lokalizāciju. Turklāt šis ultrasonogrāfs paredz pēcapstrādes iespējas. Neskaidras diagnozes gadījumā attēlu iespējams saglabāt un pēc tam sīkāk izvērtēt, pieaicinot citus speciālistus (bērnu kardiologu, onkologu u.c..).

52 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dimensija.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000