local-stats-pixel fb-conv-api

Varbūt kadam noderēs....3




Karo4 norm bumbu var uztaisīt ar ko var pat sienas nonest kādām stroikām.

Nopērkam Kālija nitrātu sajaucam vienādā daudzumā ar cukuru,sildam uz ļoti mazas uguns šo maisījumu kad maisijums paliek brūns vai atkādina karameli un ir puslīdz šķidrs vai kā pabieza putra tātad gatavs.

Iepildam to piemēram Metāla trubā kurai 1gals aizlocīts ciet,pa vidu mazs maziņš caurumiņš tik liels lai varētu tikai ielikt degli sapilda metāla trubu pilnu ar maisijumu un aizlokam 2galu kārtīgi ciet.

Aizdedzinam degli un izbaudam efektu,Skaļš spēcīgs sprādziens+daudz dūmu!

Un varam improvizēt neizmantojam trubu metāla bet piemēram 4cm bieza metālu kasti kur var ieliet 4Litrus maisijumu,un mēģinam pēc iespējas mazāku caurumu atstāt,būs lielāks spiediens no tā un radīsies skaļāks un spēcīgās sprādziens.
Un varam improvizēt neizmantojam trubu metāla bet piemēram 4cm bieza metālu kasti kur var ieliet 4Litrus maisijumu,un mēģinam pēc iespējas mazāku caurumu atstāt,būs lielāks spiediens no tā un radīsies skaļāks un spēcīgās sprādziens.

2.Variants
no kā taisa Dūmenes,amonija nitrāts,tautā dēvēts siļitra

96% Amonija nitrāts 4% Dīzeļdegviela samaisam to nekas diži neizmainīsies tikai amonija nitrāts smaržos pēc dīzeļa pieliek klāt viņam kādu detanatoru un boom kārtīgs ar 4kg koka celmu diezgan lielu uzrāvā gaisa līdz kādam 3,4stāvam!

Varam apskaīties viģikus youtubēee rakstam, ANFO

Sory par gramatiku

3.Variants
Alumīnija pūlveris+svina sūriks,sajaucam 60%alumīnija pūlveri un 40% Svina sūriku šis maisijums nav kaitīgs brīvā veidā un nevar ne aizdegties vai uzsprāgt,tātād pie maisījumu pievienojam mazus nu kādus 3,4akmentiņus ieliek to avīzē un aizlokām ciet kā bumbiņu un ar sko4u aptinam kārtīgi lai ir cieši noslēgts

un metam pret sienu sprādziens Wow ļoti liels viens šads spridzeklis apmēram kaučuka bumbiņas lielumā ir kādas 7x skaļaks par Big Tiger ko var nopirkt pirotehnikas veikalos.BRĪDINU!-kad esam pagatavojuši spridzekļus esiet uzmanīgi ja turiet tos kabatā neatsiet kabatas nekur,nepakrītiet ar tiem,vai lai jums kāds nejiesper pa kabatu netīšam utt Vienvār sakot uzmaniet no triecieniem bumbas tās ir tiešam spēcīgas.BRĪDINU-nemetiet kā duli pa visām sienām pēc kārtas jo sods par šadu lietu iet virs 100LS jo no šī spridzekļa sprādziena tiek apdedzinātas tas objetks pret kuru metat spridzekli,ja izmantojiet sienu,valsts īpašuma bojāšana un šos iedegumus nevar nomazgāt!!!!

Improvizējam Varam vnk sapildīt maisijumu metāla trubāa,vaij kastē vienalga kur,galvenais iepildam to pēc iespējas Blīvāka vidē,no tā radīsies lielāka skaņa un bumbaks spēks.

Ā un drošvien kādam radīsies jautājums kur dabūt šo svina sūriku? Heh uzprasiet sākuma veciem večukiem ļoti bieži viņiem ir šādas lietiņas palikušas kādos bēniņos bet ja tomēr nav,ejat uz ostu un prasat tur,jo svina sūriku izmanto Kuģu gruntēšanai lai nerūsētu metāls,arī betona iekrāsošanaij utt

4.Variants
Amonija Nitrāts+cinks+sāls!
Nopērkam Amonija nitrātu(parasti granulēts,Sasmalcinam to jau iepriekš) kad mums ir amonija nitrāts pievienojam cinka pulveri un parasto galdi sāli,ieteicams smalko,varam paši sasmalcināt arī rupjo,nu piemēram 3grami Amonija nitrāts 7grami Cinks,0,5g Sāls,no šada daudzuma ar šo maisijumu rodas spēcīga zaļa liesma ap 2m rādiusā,To var detonēt pievienojot tam nedaudz ūdeni,bet aceramiems ātri iet gaisā tapēc izdomājam kā to detonēt nesavainojoties,un protams ja jums izdoma rukā varam šo maisiju iepildīt jebkur lai iegūtu spēcīgu sprādzienu,Čaulās,Bundžās,Pudelēs jebkur.
Es šo pūlveri 1reiz izmēģināju izbērtu uz lapas laij pārbaudītu vaij tas strādā vispār,Šādā veidā,maisijums izbērts uz lapas,blakus 2Litru pudele pudeleij pašā lejā caurums,kurš pavērsts pret maisijumu,korķī caurums un caurumā ielikta gara caurule piemēram dārza šļūtene vaij kk tamlīdzīgs,un no atāluma pa šļūteni ielaižam ūdeni,ūdens ietek pudelē,un iztek no pudeles jo lejā taij ir caurums saskaras ar pūlveri un iet gaisā!! Ja tas strādā varam to iepildīt kur vēlamies un spridzināt ledu ziemas laikā :P

P.S. Aceramies vienmēr par drošību,nekad netaisam šadas lietas vienatnē!
Info nav paredzēts ļaunu nolūku radīšanaij :)



46 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://No paša pieredzes
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

jeah. labs :)) nesen meklēju ko līdzīgu bet šis arī ir labs :))

1 0 atbildēt

Thx :)

1 0 atbildēt

Kāda vella pēc šādus rakstus publicēt?!

Es saprotu, interesanti, bet sīkie jau arī Spokos ložņā, salasās un pēc tam eksperimentē.

Protams, raksta autors jau nekur nav vainīgs, katram pašam sava galva uz pleciem. . .

Bet sīkajiem tīņiem pofig, nedomā par sekām, neapzinās bīstamību  un šādi apdraud  gan sevi, gan apkārtējos.

0 1 atbildēt