local-stats-pixel fb-conv-api

Tumsā spīdoši koki aizvietos ielu apgaismojumu9

251 0

Ne tik tālā nākotnē tumsā spīdoši koki varētu aizvietot ielu apgaismojumu.

Saskaņā ar Daan Roosegaarde mākslas un dizaina nākotne ir pārpludnāta ar pārsteidzošām inovācijām.

Sākot ar milzīgām "putekļu sūcēju" sistēmām, lai atbrīvotos no smoga (miglas un dūmu vai citu atmosfēras piesārņotāju sajaukuma) un beidzot ar "gudro apģērbu'', kas kļūst caurspīdīgs, kad tā valkātājs ir uzbudināts, šis holandiešu mākslinieks/dizainers/arhitekts ir palīdzējis iedomāties dažādus pārsteidzošus projektus, kas mūs varētu ievest jaunā estētikas ērā.

Viņa plāns aizvietot apgaismojuma objektus ar augiem, kam piemīt biolouminiscence jeb mirdzēšana, kas rodās ķīmiskas reakcijas, kurā piedalās skābeklis, ceļā, nebūt nenobāl salīdzinājumā ar citiem viņa projektiem.



251 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://huffingtonpost.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Nu butu jau forsi bet biski divaini bus dzert tumsa spidosu berzu sulu
11 0 atbildēt

    No sākuma iedomājos,ka vienkārši piesūcinājuši ar fosforu ,vai ko tam līdzīgu,bet ne velna,tur viss ir daudz gudrāk un sarežģītāk.Ideja ir laba un interesanta,galvenais lai tik kaut kādi "s...i" nesanāk.  emotion

9 0 atbildēt

Tīri laba ideja, bet ievies to realitātē. Viņa vēl daudz jāpēta.

2 0 atbildēt

Vai tikai nesanāks tā, ka būsim kādu sū** no jūras/okeāniem izvilkuši. vai šie koki fotosintezēs un vai tas neko nemaina koku gēnos. Vai vairs varēsim dzert koku sulas? Bet, iespējams, ka tas viss izdodas. Īsti nesaprotu cik tur viss tas ir nopietni, bet ceru, ka izdosies.

1 0 atbildēt

Vai, pat es pie 4. bildes pieminēta. emotion Interesants raksts!

1 0 atbildēt

Ziemā spīd?emotion

1 0 atbildēt

Nu tad jau labi emotion. Beidzot sapratu kā šitas viss strādā. Itkā nekas traks, bet tomēr būšu skeptiķis. Kautkā neticās, ka var izdoties.

0 0 atbildēt
Zel butu ari forsi tumsa varetu redzet kur nosviesta pudele un ta butu ari laba naktslampa a sikajiem kokiem ari vini liks tas biolumistences (ble ku sarezgits vards knapii izburtot varu) ja liks tad es gribetu tadu vienu koku un ka bus ar krasam tai biokokam tikai viena vai ari vairakas.tiesi sarkana butu jauka romantisma noskana
0 0 atbildēt