local-stats-pixel fb-conv-api

Stendera burbuļbumbas16

37 8
Vannas burbuļbumba ir lielisks patīkamu emociju radītājs pēc nogurdinošas dienas. Burbuļbumbas sastāvā esošā vīnogu kauliņu eļļa baro, mīkstina un atjauno ādu. Katra bumbiņa ir roku darbs. Pievienotais sāls palīdz attīrīt ādu un izvadīt šlakvielas. Dažādie aromāti un ēteriskās eļļas pozitīvi ietekmēs un nostiprinās jūsu organismu
Stendera meistari ar rokām gatavo visdažādāko aromātu un krāsu burbuļbumbas, kas, izšķīdinātas vannas ūdenī, izklaidējoši burbuļo un jauki smaržo. Vannas burbuļbumbas ir bagātinātas ar augu ēteriskajām eļļām un augu gabaliņiem, kas mitrina, baro, uzmundrina, vai gluži otrādi – atslābina ķermeni. It visas Stendera burbuļbumbas iedalāmas pēc to piederības kādai no debesu pusēm.

Lietošana: ar ūdeni piepildītā vannā ieliek burbuļbumbu. Vannoties ieteicams līdz 20 minūtēm. Lai uz ādas saglabātu iegūto eļļas slānīti, pēc vannošanās vēlams ļaut ādai nožūt, nevis slaucīties dvielī, kā arī nav ieteicams vannošanos apvienot ar ziepju vai dušas želejas lietošanu.
Vaniļas burbuļbumba
Burbuļbumba ar vīnogu kauliņu eļļu, jūras sāli un jauku vaniļas smaržu - patīkamu sajūtu radīšanai. Ar burbuļbumbu bagātinātais ūdens mīkstina ādu. Piemērota visiem ādas tipiem.
Tējaskoka burbuļbumba Burbuļbumba ar vīnogu kauliņu eļļu, tējas koka ēterisko eļlu, jūras sāli, zaļās tējas lapām un tējas koka smaržu - patīkamu sajūtu radīšanai. Ar burbuļbumbu bagātinātais ūdens mīkstina ādu. Piemērota visiem ādas tipiem. Rožu burbuļbumba Burbuļbumba ar vīnogu kauliņu eļļu, jūras sāli, rožu ziedlapiņām un rožu ziedu aromātu - patīkamu sajūtu radīšanai. Ar burbuļbumbu bagātinātais ūdens mīkstina ādu. Piemērota visiem ādas tipiem.
ķiršu- piena burbuļbumba Burbuļbumba ar vīnogu kauliņu eļļu, jūras sāli, pienu un vasarīgu ķiršu aromātu - patīkamu sajūtu radīšanai. Ar burbuļbumbu bagātinātais ūdens mīkstina ādu. Piemērota visiem ādas tipiem, īpaši - sausas ādas kopšanai.
Medus akāciju burbuļbumba
Burbuļbumba ar jūras sāli, apelsīnu ēterisko eļļu un medus akācijas saldo aromātu, kas līdzsvaro un uzlabo garastāvokli, mazinot stresu. Ar burbuļbumbu bagātinātais ūdens izlīdzina un atjauno nogurušu ādu.
burbuļbumba ''Erotika''
Burbuļbumba ar vīnogu kauliņu eļļu, jūras sāli, sanadlkoka un ilang – ilang ēteriskajām eļļām. Bumbai raksturīgs austrumniecisks, erotisks aromāts.
Ar burbuļbumbu bagātinātais ūdens mīkstina ādu. Piemērota visu ādas tipu kopšanai.

Tās ir tikai dažas no visām burbuļbumbām.
37 8 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.stenders.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
nejau prieksh tevis es vinju taisiiju, taa info ir vajadziiga tiem, kuri nezin, kas ir burbuljbumbas.
4 0 atbildēt
pastaav ne tikai burbuljbumbas,bet arii ziepes,pieninjsh un visi labumi,ko var lietot dushaa,ja nav vannas... man patiik shii produkcija :)
4 0 atbildēt
jumtam jumts aizbraucis:DDD Laikam sieva šorīt neiedeva:D
4 1 atbildēt
Es īstenībā tiešām nezināju , kas īsti tā bummba tāda ir , tikai to , ka jāiemet vannā , un kaut kas notiks :D Jumts , ej labāk salāpi sev jumtu ! :P
3 0 atbildēt
jumt, kaa es varu vinjas iebraukt? nav jau mashiina, ka var braukt. P.S. iesaku izlasiit info, ja nesaproti kam vinjas domaatas.
4 1 atbildēt
Man mājās tikai duškabīne.... emotion
3 0 atbildēt
nu bet tā tak lv produkcija..patriotisma dēļ vien man tas saražotais patīk :)
3 0 atbildēt
A man vispār tikai pirts , lai gan dzīvoju Rīgā :D
2 0 atbildēt
man dikti šitās bumbeles iet pie sirds
2 0 atbildēt
Nēsmu nekad tādas mēģinājis, bet pēc smaržas un izskata vien man viņas patīk :)
0 0 atbildēt
vōōōv.ta nu gan atklājums. :D:D es jau ar šitādām mazgājos kādus 2 gadus. ieliec tādu vannā un sēdi.bumba izšķīst un izplūst pa visu ūdeni. pēc tam tu esi tāds smaržīgs un njā. ;D
0 0 atbildēt
Bulldog- pameegjini, PSC man baigi shitaas bumbas patiik.. :)
0 0 atbildēt

Erotika, lietošana - iebāz dirsā un nevelc ārā līdz neizšķīst! emotion

0 0 atbildēt
Jēga kkādus sūda bumbas vanna mest...
0 2 atbildēt
nah, man tā info. vajadzīga ?
0 5 atbildēt
kruta! Tagad vari tās sev iebraukt pakaļā
0 7 atbildēt