local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku Telefoni [Apple]86

356 32

Sveiki, kā jau soliju esmu izveidojis jaunu [3] Spoku Telefoni rakstu sērijas daļu, kuras nosaukums ir Apple, jeb ābols. Šoreiz apskatīsim tikai Apple ierīces!

Dēļ mazās atsaucības no iPhone lietotājiem nesanāca visi 10 ''apskati''. Liekas, ka tikai retais Spoki.lv lietotājs lieto iPhone.

Ar sarkanu ir atzīmēti sakarīgie apraksti, bet ar violētu ir atzīmēti apraksti pie kuriem vēl jāpiestrādā.



Lūk, varam redzēt cik atsaucīgi ir mūsu spoki ''Aifonisti''.

Iepriekšējās daļas atrodas zemāk.

Vislielākā sensācija.
Kad Hahiitim sagribējās komentēt.

Kad iPhone vairs nebija pirmais.
Sērijas beigas.

356 32 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Pluss ir tāds,ka iPhone 5 iekšā jau ir Siri.  emotion

74 4 atbildēt

Ābols pa zirgābola cenu emotion

50 8 atbildēt

Mīnuss ir tāds, ka veikalos ir grūti atrast vāciņus priekš iPhone 5, jo viņam ir savādāks izmērs. emotion Vēlviens mīnuss ir tas, ka stikls iPhone 5 saskrāpējas daudz ātrāk nekā piemēram iPhone 4. emotion  

23 1 atbildēt

es sajutos nabadzīga :D

19 1 atbildēt

Visi gandrīz ābolus izmanto kā spēļu konsoles un, tad brīnās kāpēc jālādē katru vakaruemotion

11 0 atbildēt

Kāda šķirba KĀDS os? gALVENAIS KA PAŠAM PATĪK!

7 0 atbildēt

Nu nav jau tā ka maz iPhone lietotāju šeit, man personīgi, neviens neko neprasija.

7 0 atbildēt

Paši aifonisti čīkstēja, kad vajag arī aifonu likt. Tgd viņiem iespēja, bet tgd jau paši nesūta!

6 0 atbildēt

nevis ābolis, bet ĀBOLS !!!!

6 1 atbildēt

"Man ļoti patīk, ka aizmugurē ir metāls, kas nodrošina iPhone 5 izturīgumu."

Pfffft, tas klucis salūzīs pa daļām kaut tur ir tas metāls vai arī nav emotion emotion

6 1 atbildēt

Baigi maz emotion

5 2 atbildēt

Interesanti palasīties :)

Man pašai ir 4s. Esmu ļoti apmierināta ar šo telefonu. Iphonos man kaut kā ļoti patīk izšķirtspēja, izvēlētās krāsu gammas. Tik pat jauni samsungi, sonīši pēc iphon lietošanas šķiet atpalikuši (tās tikai manas subjektīvās sajūtas, lai neņem ļaunā citu telefonu lietotāji :). 

Telefonam ir ļoti kvalitatīva kamera. Internets ir ātrs (ja, protams, darbojamies 3G tīklā)

Arī man patīk telefona smagnējums, lai gan sākotnēji ar to aprast bija grūti.

Mīnuss viennozīmīgi ir telefona trauslums-visai ātri var saplēst gan priekšējo, gan aizmugurējo stiklu. To gan, protams, var nomainīt, bet tas maksā ap 50Ls. Tāpat ir ar skrambiņām-visai ātri var kādu saķert. Jau pieminētās uzlīmes es neciešu-tās normāli izskatās pirmās 2 nedēļas. Pēc tam es labāk paciestu vienu skrambu, kā to drausmīgo, saskrāpēto, atlupušo uzlīmi (šo kultu es laikam nekad mūžā nesapratīšu)

Androīdiem daudzas aplikācijas, kuras ir maksas Iphone Aplikāciju veikalā, ir par velti.

Ja vēlies uzlikt kādu melodiju tad jārēķinās ar nelielu čakaru (jo īpaši, ja dari to pirmoreiz). Izvēlētā dziesma jākonvertē, jāsaīsina līdz 40 sekundēm un tad caur Itunes (kas man šķiet ārkārtīgi nepārskatāma un neērta programma) jāielādē telefonā.

Liels mīnus ir telefona lielā cena. Principā maksājam par brendu.

Kā jau te komentāros minēts, ar Iphone 5 ābols nolaidis reālu lažu, jo tas ir tikai mazliet uzlabotāks kā 4s (tehnisku parametru ziņā-drusku labāka kamera, drusku ātrāks, drusku jaudīgāka baterija, bet tāpat jālādē katru dienu, drusku garāks, drusku cits dizains). Speciālisti 4s īpašniekiem ieteica atviegloti uzelpot, jo nekas labāks nav nācis, turklāt viss softs tika atjaunots līdz ar piektā iznākšanu. Redzēs kā būs ar sesto, bet arī šis softs vēl atjaunosies līdz ar to liela bēda jau nebūs, ja kabatā nebūs ne piektais, ne sestais.

Siri ir iekšā arī 4s. Īpašas jēgas jau no viņas nav, jo mūsu akcentu viņai pagrūti saprast līdz ar to praktiski nelietoju. Lieka funckija, manuprāt :D

Ja kāds šobrīd vaicātu, ko pirkt, teiktu, ka 4s, jo 5 nav tik veiksmīgs modelis. Tads visai paslinks uzlabojums. Manai draudzenei ir piektais un vēl joprojām neesmu sapratusi šīs lielās cenu starpības iemeslu.

Bet nu ja ābols turpināls laist 1 telefonu gadā, tad drīz vien būs pa švaku, jo citi ražotāji turpina un turpina attīstīties un izlaiž vairākus jaunus modeļus gada laikā.

2 0 atbildēt

Bija pusgadu, tā jau forši strādāja iOS, bet jaunie Android arī tik pat labi strādā. Ja būtu jāizvēlas ko pirkt, tad noteikti izvēlētos Galaxy S4 vai Note 2, bet nu katram jau sava gaume

2 0 atbildēt

Man ari ir iphone,nevaru sudzeties,viss strada lieliski,tapat arii iegadajos ipad mini un esmu laimiga,mani,ka meiteni viss pilnigi apmierina un pie abolisiem ari turesos un paliksu emotion

2 0 atbildēt

Godīgi sakot vienmēr tos cilvēkus kas izmanto puskosto ābolu esmu uzskatījis par idiotiem. Par tādu pašu vai pat zemāku cenu var dabūt daudz kvalitatīvākas preces. Tikai idioti par brendu būtu gatavi tik daudz piemaksāt

6 4 atbildēt

Sakiet ko gribat 4s ir labakais un pedejais steva jobsa darbs !

2 0 atbildēt

Vo "nozīmējos" ar savu veco 3g emotion tgd laikam mani var saukt par iFonistu emotion 

2 0 atbildēt

Nu man arii ir 4s, taka pa vienu spoku vairaak kam ir aabols :D 

1 0 atbildēt

Un to jūs saucat par telefona aprakstu? :D Baigās fīčas 5 iphona ir METĀLA VĀCIŅŠ (nu ir  kautkas inovatīvs :D).Un lielāks ekrāns... nu vecīt... Nesaprotu kapēc jamaksā nežēlīgs uzcenojums par neko ja pa ~200 ls var nopirkt labu android ar visu to pašu iekša (+/-). GPS, internets, spēlītes, visdažadākās app daudzām dzīves situācijām u.t.t. Nē nu protams jāpērk ābols jo tas ir vnk ābols :D smiekli nāk...

3 2 atbildēt

izskats ir labs iemesls, kad mainīju savu auto pret citu, otrs mainītājs man pateica "za to paskaties kāds rev nummurs būs" emotion  itkā dēļ nummura man būtu ērtāka jaudīgāka un izskatīgāka mašīna.

daži vecie telefoni izskatās daudz labāk, kapēc tos neņēmi emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »