local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 59794

51 43 794 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 794

0/2000

SW ir šobrīd pilnīgi visiem priekšā ar savu tehnoloģiju. Neviens nevar realizēt ar esošo transportu to, ko var šodien izdarīt SkyWay. Te ir ļoti daudz plusi un visa sistēma ir kompleksa. Nav tādas tehnoloģijas, kad pa vienu trasi var palaist ātrgaitas transportu, pilsētas un vēl kravas transportu, kas ir jau vien kaut kas ļoti unikāls, jo citam transportam vajadzētu tam visam 3 dažādas trases, kas maksā milzu naudu un aizņem simtiem reižu vairāk vietas uz zemes. Te ir tikai viena īpašība apzīm'ta un paŗējas nesaukšu.

0 1 atbildēt

Nu cik tu gudrs un inteliģents esi. Vari tā lamāties pie vakariņu galda mājās, bet ne te. Kad vienreiz izaugsi?

0 2 atbildēt

Maks, kur nu tagad ir tava pārliecība par akumulatoriem? atceries ko es tev teicu, kad tu tik ļoti biji pārliecināts, ka akumulatoru efektivitāte kā tāda tagad stāvēs uz vietas un nevar izgudrot to, kā nav? 

Es ļoti labi atceros, kad tev teicu, ka nepaies daži gadi, kad ar vienu stundas uzlādi varēsi maukt 1000 un vairāk kilometrus, turklāt cena būs tādam aķītim pēc gadiem vēl zemāka, nekā tagadējiem litija aķīšiem. Šī tehnoloģija attīstās milzīgos tempos un tā attīstīsies tik vēl ātrāk, jo cilvēce pati attīstās tehnoloģiski un ļoti daudzi procesi ir atviegloti un notiek automātiski.

Toyota pašlaik izstrādā akumulatoru, kas būs par 50x evektīvāks nekā tagadējie. Akumulatori nebūs nekādā problēma un tie būs lēti nākotnē un domāju, ka lielākā daļa transportu pāries uz atjaunojamo enerģiju un darbosies vien tādā veidā nepiesārņojot vidi un esot klusiem.

Te Junickis redz uz priekšu un tas ir vairāk kā skaidrs, ka degvielu nākotnē vispār vairs nekur nelietos. Paies 10-20 gadi, kad degvielas auto būs retums un tā vairsn ebūs pieprasīta.

0 2 atbildēt
"Es esmu pārliecināts, ka vis viņam ir ar sliedēm kārtībā" ============================= Ha, ha, ha! Kuru vispār interesē par ko tu esi pārliecināts. Tu jau vispār šeit esi tik daudz reizes iebraucis auzās, ka tev jau būtu jānosarkst un jāpārstāj nākt uz šejieni. Tu esi feik cilvēks. Uz mani tavas runas neiedarbosies, es tev redzu cauri! Sen neesmu tik feik cilvēku redzējis.
0 2 atbildēt

Nu principā to var mierīgi izdarīt līdz aprīlim. Cik ir zināms, tad uzdevums jau nav visu pabeigt, bet, gan vienu trasi garo un tas arī vis, bet neviens nezina cik aizņemta ir kompānija un kādi vēl papildus uzdevumi viņiem ir jādara, tā kā ja arī tas pat būtu rudens, kāda starpība, ja daži mēneši vēlāk. Darbs ir iesākt un tas tiks pabeigts, tā pat, kā pabeidza parku BY.

0 2 atbildēt

Oi oi oi, kā skaivejistam pakaļa deg emotion Saproti, tu uzvedies tiešam neadekvāti savam vecumam. Tev cik ir, 45? vai 47? bet tav komunikācija un tie prikoli ir kā skolniekam. Kad aptrūkās argumenti, tā sāk maukt visu pēc kārtas, lai tik kaut kā mani aizskartu. Tu tikai parādi, cik "gudrs" tu esi emotion

0 3 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »