local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung izsūta dīvainus Find My Mobile “1” paziņojumus1

29 1

Pagājušā gada jūlijā OnePlus 7 Pro lietotājiem pienāca aizdomīgs paziņojums, kas lika domāt, ka OnePlus varētu būt uzlauzts. Kompānija steidzās skaidrot, ka šis paziņojums ir daļa no Android 10 iekšējās pārbaudes, kas nejauši tika nosūtīta visiem lietotājiem. Tagad Samsung ir pieļāvis tādu pašu kļūdu, nosūtot lielai daļai Galaxy lietotāju līdzīgu ziņu.

Atsaucoties uz vairākiem Samsung Galaxy lietotājiem no visas pasaules, paziņojums nācis no aplikācijas Find My Mobile. Ziņā tika attēlots “1” un zem tā vēl viens “1”. Uzspiežot uz šīs ziņas, tā vienkārši tika aizvērta.

Find My Mobile ir aplikācija, kas telefona nozaudēšanas gadījumā lietotājam ļauj attālināti to bloķēt, dublēt Samsung Cloud, dzēst tālruņa datus vai nobloķēt pieeju Samsung Pay. Lai varētu veikt šādas darbības, aplikācijā ir jābūt apstiprinātai piekļuvei gandrīz visam tālrunim, kur arī rodams iemesls bailēm par savu ierīču iespējamu uzlaušanu, saņemot šādu negaidītu paziņojumu.

Twitter paziņojumā no Samsung drošības pārstāvja teikts: “Šis ir tests, kas apstiprina Samsung servisu darbību… Samsung sniegs oficiālu paziņojumu ar izskaidrojumu.”

Tam sekoja kompānijas izdots oficiāls paziņojums Samsung Help UK Twitter kontā: “Nesen Galaxy ierīcēs parādījies “Find My Mobile 1” paziņojums. Tas tika nosūtīts nejauši, iekšējās testēšanas rezultātā, un tam nav nekāda ietekme uz Jūsu ierīci. Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām.”

29 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Sen jau zināms...

3 0 atbildēt