local-stats-pixel fb-conv-api

Piecas pārsteidzošas teorijas par citplanētiešiem15

58 0

Vai mēs Visumā esam vienīgās dzīvās būtnes? Vai citplanētieši pastāv? Zinātnieki joprojām aktīvi meklē atbildes uz šiem jautājumiem, un viņu jaunākie atklājumi neliek vilties - esam jau soli tuvāk patiesībai par “mazajiem, zaļajiem cilvēciņiem”.

Lai arī pagaidām astronomiem vēl nav izdevies sastapties aci pret aci ar mītu un leģendu apvītajiem citplanētiešiem, 2020. gads ir ļāvis uzzināt par ārpuszemes būtnēm vairāk nekā jebkad.

Gaidot seriāla “Vietējais citplanētietis” pirmizrādi 7. maijā, FOX piedāvā iepazīties ar pārsteidzošiem atklājumiem par Visuma iemītniekiem, kas satricinājuši pat skeptiķu pārliecību par dzīvības esamību ārpus mūsu planētas.

58 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Dreika formulas mainīgie, nebūt nav zināmi.... ir zināmi kādi varētu būt divi mainīgie- pārējie.. nezināmi...

Zināms cik aptuveni Galatktikā ir zvaigžņu un cik no tām var būt planētas...

- bet svarīgākie mainīgie, joprojām nezināmi - cik bieži ir sastopama dzīvība, un cik no tiem ir augsti attīstīta, un tad cik bieži veidojas saprāts un cik ilgi civilizācijas pastāv... ..

Tātad paši svarīgākie lielumi nav zināmi... apgalvot ka mūsu Galaktikā esistē desmitiem augsti attīstītu civilizāciju- pagaidām nevar, tāpat ka tāda atrodas 17 tūkstoši gaismas gadu attālumā... - varbūt tā atrodas uz tās pašas Centaura proksimas ... - tikai vel nav atklājusi elektrību... -...

7 0 atbildēt

Atkārtošos atkal:

1) Dzīvība ir pārāk plašs jēdziens. Nav pat svarīgi, vai mēs to esam nodefinējuši, mēs noteikti nezinām visus iespējamos veidus, kā tāda var pastāvēt. Tikpat var pastāvēt nevieliska rakstura saprāts utml.

2) Nevar izslēgt, ka Visumā var eksistēt dažādu attīstības līmeņu un veidu dzīvības formas. Līdzīgi kā uz zemes, bet ne tāpēc šāds salīdzinājums. Vadīties pēc mūsu parauga un saprašanas nav nepareizi, bet tas noteikti nav vienīgais veids kā apzināt citas dzīvības formas.

3) Ja 1 un 2, tad nav absolūti nekāds brīnums, ka mēs nemaz nenojaušam "svešos" sev blakus tāpat kā skudra nenojauš, ka viņas civilizācija uzcelta manā dārzā. Un dārza saimnieks nemaz netaisās ar viņu komunicēt.

4) Tāpat nav nekāda pamata uzskatīt, ka citas saprātīgas būtnes ir agresīvas. Taisni agresīvas būtnes nav saprātīgas. Varbūt tāpēc ar mums neviens negrib sazināties? Vai tad cilvēks ies runāt ar vilku baru, lai tie maina dzīvesveidu un kļūst par aitām? Atkārtošos, ka Visumā resursi ir neizsmeļami. Ja kāds spēj šeit nokļūt, tam absolūti nevajag ne mūsu resursus, ne mūs pašus. Eksperimenti? Tiem tur noteikti ir tādas tehnikas, kur ne vien var visu simulēt, bet pat radīt "īstas" virtuālās realitātes. Eksperimenti ir aizvēsture.

5) Ja mums interesē vien baktērijas, tad var meklēt šķidru ūdeni un komforta zonas, bet, ja gribam ko augstāk attīstītu, tad pašiem jāpieņemas prātā. Tas gan var nebūt tik ātri.

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

es divreiz redzeju citplanetieti......

2002.gada 8.oktobris pec 22:30 es gaju uz mezu no majam Talsu novadaa kad pie manis nolaidaas lidojosais skivitis un izkapa citplanetietis un veica man asins analizes man visi teica ka esmu jucis bet es zinu ka man ka cilvekam viss ira chikenieka!

2011.gada 2.julijus Talsi novads 2 dienas pec kartas pecpusdiena laidas leja skivishi un krievu lidmashina vinjus aizbiedeja kapec par sito neraksta mediji???

1 0 atbildēt

Kamēr kāds praktiski nepierādīs, ka dzīvai būtnei, vai vismaz mākslīgai zondei ir iespējams pārvietoties laikā un telpā, VISTICAMĀK, nekādas svešas civilizācijas mums neredzēt kā savas ausis...

Mēs pagaidām esam "piesieti" pie gaismas ātruma radītajiem ierobežojumiem, kas ir SASODĪTI LĒNS, salīdzinot ar visuma izmēriem...

https://media.tenor.com/images/e90d095c4dc81b8b3603a2d8896192c3/tenor.gif

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

Tepat uz Zemes ir milzum daudz populāciju, kas parāda visai atzīstamu saprāta līmeni, bet tās cilvēkus, kā saprāta brāļus nez kāpēc neinteresē.

Piemēram, delfīni!

0 0 atbildēt

Es domāju mēs nēesam spējīgi novērot... Jo nezinam ko meklēt..

Iedomājieties Dzīvības formu kuras viena ieelpa ilgst 1000 gadus.. Cilvēks nav spējīgs to novērot. Vai arī dzīvība kura savu dzīves ciklu beidz 1 sekundē..

0 0 atbildēt