local-stats-pixel fb-conv-api

Nokia 5800 XM - Nedaudz savādāks skatījums17

72 7

Tātad manās rokās nonāca Nokia 5800 Express Music...
 



Pirmās pāris dienas - super, jauna "spēļmantiņa", viss ok.
Sāku pētīt iespējas, fīčas, ko ar viņu var izdarīt.

1. Updeitoju uz jauno programmatūras versiju V40.0.005.
.. Hack lai varētu instalēt "Unsigned" aplikācijas jāveic caur J.A.F programmu, neder parastā Nokia updater. Jāliek telefonam virsū jau hackota programmatūra ar rom patcheri. Īsāk sakot stulbi un pēc "Hard reset" programmatūra jāliek pa jaunu, ja grib hacku saglabāt.

2. Uzliku jaunās OVI kartes
.. Nu arī diezgan vāji. Ja izmanto GPRS datu savienojumu, tad strādā labi. Kartes detalizētākas kā TomTom. Bet ja izmanto tikai iebūvēto GPS uztvērēju, lai GPRS netērētu kredītu vai netaisītu rēķinu, tad lai strastu satalītus var paiet pat 30min. :( Un uzmantojot mašīnā, visi krustojumi kur jānogriežas tiek nokavēti!!! :@

3. Iebūvētais līmeņrādis
.. Rāda šķībi! Nekas pozitīvs. Pat lai spēlētu spēles, piemēram braukšanu, lai mašīna brauktu taisni, telefons jātur slīpi!!! ;(

4. Iespējas kautko pārveidot, vai dabūt kādu savādāku lietotāja interfeisu "User interface"
.. Gandrīz nekādas. Piemēram androida interfeiss - pilnīga "kaka", tas pats arī ar iphone interfeisu un iConsole (konsoles) interfeisu. Priekš manis stipri pa ierobežotu!

5. Skaņa telefonam
.. Nu sākas pozitīvais... :P Skaņa ļoti kvalitatīva. Iebūvētie skaļruņi spēj nodrošināt ļoti skaļu un kvalitatīvu skaņu.

6. Skārienjūtība un displejs
.. Displejs - kvalitatīvs, spilgts. Oriģinālā ekrāna plēve - vienkārši neciešama. Neko cauri neredz!

Mans vērtējums šim telefonam 5 no 10.
Kā jau nosaukumā rakstīts - mans subjektīvais viedoklis.

72 7 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

autor nevajag sudus visadus telefona minstalet!ja nepatik tad nevajadzeja pirkt vai labak butu pardevis uzreiz!

man vnk zel paliek ta telefona...

vins nav vainigs ka tu nemaki patchot!ja nemaki nedari!procesi ir neatgriezami!

un ar spelitem ari viss okej...es nezinu ka ir pec pechoshanas bet man bez patch viss normali spelet visu okej viss labi verteju uz 8.9

minuss tiesham ir ekrana pleve

5 0 atbildēt

Pašam ir, īpaši labā sajūsmā neesmu, bieži programmatūras gļuki ā un Garmin mobile GPS bieži ieķeras.

2 0 atbildēt

Mod Fzt :D

2 0 atbildēt

man arī ir šitais telefons, bet esmu ļoti apmierināta. nu man kā meitenei nevajag visa veida GPS, satelītus, ūberkrutu skaņas sistēmu utt, domājams, tas vairāk vīriešu dzimuma pārstāvjiem interesē, bet man patīk telefons. vienīgais, kas nepārāk patīk ir tas, ka dažreiz viņš ņem un iestrēgst un tad neko bez melna ekrāna nerāda. nu bet pēc pārrestartēšanas atkal ir ok!

2 0 atbildēt
west coast         2010-04-24 17:21:58  

es nopirku nokia 5230 un GPS izmantojot sateliitu vispaar tik pat kaa neraada nekaadu kustiibu, vai arii nemaaku palaist vinu..

 

Man tas pats :D

2 0 atbildēt
FaQ avatarsFaQ

Man jau šitas telefons ir kādu laiciņu un iet perfekti :D :)  Mans vērtējums būtu 8.5 no 10

3 1 atbildēt

man ari ir nokia 5800... nu ko varu teikt... nav nekads idelas telefons..nu bet mani apmierina

1 0 atbildēt

an arii ir shis telefons un pievienojos tavam veerteejumam, tikai man liimenjraadis ir normaals taa ka tev maybe braakjis ;)

1 0 atbildēt

:D

1 0 atbildēt

Man tāds ir :)

1 0 atbildēt

Man ir 5530 XM :)

1 0 atbildēt

es nopirku nokia 5230 un GPS izmantojot sateliitu vispaar tik pat kaa neraada nekaadu kustiibu, vai arii nemaaku palaist vinu..

1 1 atbildēt

man ir 5800,lietoju vairak kaa pusgadu.GPS rada ideaali un siiki.pat sencha tomtom nav tik detalizeetas kartes un izejot pa kadu mezha tacinju pat taa tur ir atteelota :P varbut autors nemak ievietot kartes?man ir dazas speles,bet par to vadiibu nevaru sudzeties.telefonaa viss pardomats.nav nekaa lieka.vieniigais ko tajaa vel varetu veleties-lai butu iespeeja uzlikt kodu lai nevaretu ieliist,teiksim,iszinjaas :( un programmu shai iespeejai ari nevar ievietot.taa der tikai indijai :D 

0 0 atbildēt

Hmmm... Tev nepatīk? Mainīsi pret Nokia 5230 ar v21.0.004, hakotu ar NortonHack? emotion Nu labi, tas bija joks, 5230 tev patiks vēl mazāk!

0 0 atbildēt

no 1. pilnībā neko nesapartu. ;DD

0 1 atbildēt

Man arī ir nokia 5800 expresmusic, ap pusgadu.Daudzkam nepiekrītu, bet tās jau ir autora subjektīvās domas.Ar telefonu esmu apmierināts- SUPER!!!

0 2 atbildēt