local-stats-pixel fb-conv-api

Lētākie mobilie sakari19

186 0

Bieži redzam reklāmās kā mobīlo sakaru sniedzēji piedāvā super izdevīgus piedāvājumus un aicina pāriet pie viņiem. Tad nu nolēmu apkopot informāciju par pieciem lielākajiem mobīlo sakaru sniedzējiem – Bite, Okarte, Tele 2,Amigo, Zelta zivtiņa. Protams nevērtēju kurš ir labāks zvaniem uz ārzemēm, vai uz citiem tīkliem kas nav populārākie, kā arī vērā netika ņemta mms cena un citi parametri. Vērtētju, kurš ir izdevīgākais un lētākais operators zvaniem starp vietājiem operatoriem. No pieciem operatoriem kopā tika savākti 23 tarifu jaunākie plāni. Ja paņemtu no arhīviem vecākos tarifu plānus tad skaits būtu lielāks, bet tie netika apskatīti jo nešķita izdevīgi un to vietā jau bija jaunie.

Apskaties arī rakstu :http://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Letakais-internets/727248

186 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Labi, piekrītu, ka LMT nav diezgan izdevīgi piedāvājumi parastam telefona lietotājam, bet ja salīdzina pārklājumu, tad LMT neviens nestāv pat klāt un nerunāsim vēl pat par 4G!

14 3 atbildēt

Man vienalga, kurš labāks. Man bite, un viss... emotion

11 2 atbildēt

LMT viennozīmīgi. Tur, kur TELE2 un BITE nav vispār zonas, tur LMT ar pilniem stabiņiem stāv. Labāk piemaksāju vairāk naudas, nekā palieku bez sakariem. 

10 2 atbildēt

Izmantoju gan LMT, gan Tele2, Tele2 man patīk, jo zona ir praktiski visur...LMT ir darba dēļ, pati neizvēlētos, arī zona mēdz zust un apkalpošanas līmenis arī nav no tiem labākajiem.

Pašos pirmsākumos izmantoju Zelta Zivtiņu emotion

5 2 atbildēt

Man ir labi,  joprojām lietoju veco bites versiju bifre emotion zvani uz biti 0.00,  SMS 0.01.  Pasūtu  500 SMS  kas izmaksā apmēram 1€ un pietiek emotion par zvaniem uz citiem tīkliem nezinu cik izmaksā bet ja tā kā man nav ipaši daudz uz tādiem jazvana jo visiem bite, tad ir ideāli, mēnesii izdevumi max 3 € emotion

3 0 atbildēt

Man ir vecais Bite 3.5 līgums. 300 MB internets, 350 minūtes un 300 bezmaksas īsziņas. Pietiek atliektiem galiem. Pašlaik dzīvojos Igaunijā, paņēmu otru SIM karti Igaunijas Elisa tīklā. 5.20 Euro (lētākais variants). 250 sarunas minūtes, 100 īsziņas neliekas daudz, toties neierobežots internets (ar it kā ierobežotu ātrumu uz 2 MB/sekundē) man atsita vēlmi izvēlēties jebko citu, jo dzīvoklī pašlaik nav ievilkts optiskais, tādējādi salaidu telefonu kopā ar kompi un vālēju visus neta labumus tāpatās... emotion.

2 0 atbildēt

Bite un ZZ ,manuprāt,  ir un iespējams arī būs viss labākie. emotion

4 2 atbildēt

izmantoju LMT jo priekš tā kom man vajag viņiem ir labākais piedāvājums

2 0 atbildēt

Es tāpat paliekšu pie sava LMT ,jo neviena cita kompānija nav visā Latvijā ar 4g pieslēgumu, arī manās mājās tikai LMT pieslēggums ir . Zivtiņa ,bite un amigo vispār pat nerūp ,kas notiek laukos.

2 0 atbildēt

Mīļie draugi, paskataties, lūdzu, uz pēdējo bildi! Bite jau vairāk mā MĒNESI atpakaļ izmainīja savus tarifu plānus..

Tagad ir "Piektdiena", kur iekļauti bezmaksas MB vairākām aplikācijām un par ikmēneša maksu 7.80€, kur iekļauti bezmaksas zvani un sms uz populārākajiem tīkliem, 1GB interneta un sunītis, kas pabrīdina par paaugstinātas maksas zvanu. emotion

0 0 atbildēt

Apmaiņas programma uz kolu atbraucis vācietis. Viņš teica, ka vācijā, jebkāda veida internets ir reizes trīs lēnāks kā Latvijā. Tapēc priecājaties vismaz par to!

0 0 atbildēt

lietoju okarti, nesūdzos. Ja nav vajadzība pēc ātra interneta, tarifu pat nesūtu. Okartei ir bezmaksas internets, tikai lēns. whatsapp lietošainai pilnīgi pietiek, tāpat arī varu twitteri lietot. 

0 0 atbildēt

Lietoju apmtuveni 2.gadus zelta zivtiņu ,un tie bija nelaimīgākie tiem ,kuri centās mani pazvanīt , neteikšu ,ka dzīvoju dziōs laukos , vien 50km no Rīgas ,bet pārklājums ir vienkārši briesmīgs . Pārgāju uz Okarti ,un jau lietoju gadu ,un ne vienu reizi nēesmu dzirdējis ,ka mani kāds nevar sazvanīt ,vai es kādyu nevarētu sazvanīt.

0 1 atbildēt