local-stats-pixel fb-conv-api

LG G2 Fakti14

34 5

Sveiki,šodien nolēmu pievienot rakstu spokos,ilgi domāju par ko rakstīt,tāpēc izlēmu,ka rakstīšu par savu viedtālruni LG G2.

Tātad sākšu ar to,ka šim tālrunim ir 2.26 GHz Krait četrkodolu procesors,kā arī 2 GB RAM's.Godīgi sakot lietojot viņu gadu pārliecinājos,ka vienīgais mīnuss ir batereja.Batereja šim smartfonam ir 3000 mAh,izskatās baigi daudz vai ne,bet spēlējot tādas spēles kā Real Racing 3 vai arī Need For Speed Most Wanted batereja tur mazāk par 12 stundām.Bet gaidīšnas režīmā viss ir normas robežās,bez uzlādes telefons var noturēties 3 dienas(tikai zvanot un rakstot SMS).

Displejs šim ,,monstram'' ir Full HD IPS kuram ir 16 M krāsu,kā arī 13 mp kamera ar optisko stabilizāciju bildes sanāk drusku bālākas nekā dzīvē ,bet saliekot filtrus sanāk tīri labas bildes,pikseļus pietuvinot neredz.

Šī fīča kas piemīt tikai LG G2, G3 tālruņiem ir aizmugurējai taustiņš,jā zvanīšanas laikā tas ir ērti ,arī spēlējot spēles viss normāli,bet skatotiek kādu filmu vai video ļoti neērti , jo vajag celt telefonu no galda virsmas.

KNOCK ON komanda ir kaut kas nereāli kruts, klasesbiedri sākumā nevarēja piečekarēties kas pa lietu,kāpēc telefons ieslēdzas no 2 klikšķiem pa ekrānu,tas laikam domāts tam ,lai nevajadzētu aiztikt aizmugurējo pogu.Pie šīs pašas operas pieder arī KNOCK CODE kas palīdz telefonu miega režīmā pārvest uz galveno menu,pēc principa tas ir tas pats kas ir visiem standarta Android tālruņiem-zīmju zīmēšana-atbloķēšana

Kritis šis telefons ir pāris reizes,ja nešaubos kādas 4.Pirmajās 2 reizēs rezultāts bija ''varavīksnes'' uz ekrāna,pēc tam iegādājos speciālo stikliņu no ķīniešiem pa 6 dolāri un kritienu rezultātā nekas nenotiek.(Sākuma plēvīti uzreiz biju noņēmis , jo kā zināt visi tie configi uz tās ir uzrakstīti)

Tas arī ir viss,kopumā šis telefons ir ļoti labs un mana atzīme viņam būtu 9/10.

34 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

''KNOCK ON komanda ir kaut kas nereāli kruts, klasesbiedri sākumā nevarēja piečekarēties kas pa lietu''  Tas nogalina, minēšu, 5. klase? 

2 0 atbildēt

Tici man jebkuru normālu spēli spēlēsi baterija neizvilks 12h

0 0 atbildēt
Telefons nav domāts spēlīšu dzenēšanai visu laiku un tavs "monstrs" laikam jau ir pārdošanā 18. mēnešus tas nozīmē, ka viņš tehnoloģiski jau ir vēsture. Piedod.
0 0 atbildēt

manam lg g2 sapliisa displejs, un tgd mētajas plauktā, jo displeja maiņa ir astonomiski dārga.

0 0 atbildēt